Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πόρνες αποκαλύπτουν τι έκαναν την πρώτη τους νύχτα στη δουλειά

Πόρνες αποκαλύπτουν τι έκαναν την πρώτη τους νύχτα στη δουλειά

Ρίγη, τρέμουλο, απόλαυση.. Η εμπειρία της πρώτης νύχτας σε οίκο ανοχής για κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Μετά τη Sarah Greenmore που απάντησε ανοιχτά σε προσωπικές ερωτήσεις γύρω από τη ζωή της, πήραν σειρά και άλλες ιερόδουλες και συνοδοί. Μοιράστηκαν τα όσα παράξενα και όμορφα πράγματα έγιναν την πρώτη τους νύχτα στο αρχαιότερο επάγγελμα.

Ενώ άλλες γυναίκες ανέφεραν ότι έτρεμαν, άλλες σημείωσαν πως απόλαυσαν την εμπειρία. “Πήρα 900 δολάρια για 2 ώρες σεξ. Η τελευταία ώρα ήταν το δείπνο. Είχε πολύ πλάκα και ήταν πολύ γλυκός”, σημείωσε γυναίκα που εργάζεται ως ανεξάρτητη συνοδός. “Ήταν λίγο χοντρός, αλλά είχε πολύ πλάκα” συμπλήρωσε, τονίζοντας πως το σημαντικό είναι να μείνεις ασφαλής και να πληρωθείς.

Άλλη ιερόδουλη θυμάται πως ο πρώτος της πελάτης της έδωσε 200 δολάρια για να τη χτυπά στα οπίσθια. “Είχε εταιρεία με λιμουζίνες και με πλήρωσε για να με χτυπά στα οπίσθια ενώ με έκανε βόλτα με λουρί στο δωμάτιο του ξενοδοχείου”.

Ο Panda_Samawich συνόδευε ηλικιωμένες γυναίκες σε πάρτι. “Μου αγόρασε ένα σμόκιν και πήγαμε σε ένα φιλανθρωπικό πάρτι όπου με έδειξε στους φίλους της. Πήγαμε στο δωμάτιό της, παίξαμε σκάκι, κουβεντιάσαμε, με έτριψε στην πλάτη και με έστειλε σπίτι με ένα κουστούμι 1.500 δολαρίων”.

Άντρας χρήστης στο Reddit, με το όνομα “Aroumi”, περιέγραψε με περηφάνεια την πρώτη του εμπειρία. “Το πρώτο μου βράδυ ήταν εκπληκτικό. Χαμογελούσαμε στο αυτοκίνητο και αρχίσαμε να μιλάμε. Το σεξ ήταν φοβερό. Στο τέλος τρέμαμε και είμασταν και οι δύο ιδρωμένοι. Ήμουν περήφανος για τον εαυτό μου για εβδομάδες. Την είδα 12 φορές εκείνη τη χρονιά και είχα ενθουσιαστεί με το πόσο κοντά είχαμε έρθει”.

Ορισμένοι θεώρησαν το ντεμπούτο τους αποκαρδιωτικό, με μια ιερόδουλη να παραδέχεται ότι έτρεμε καθ’ όλη τη διάρκεια. “Ήμουν νευρική. Είχα ιδρώσει και τιναζόμουν συνέχεια. Ήταν η πρώτη φορά και για εκείνον και για εμένα. Είμαι σίγουρη ότι αν ανατρέξει σε αυτή τη νύχτα μετά τις εμπειρίες του θα γελά με το πόσο αμήχανο ήταν. Τα πρώτα μου τρία ραντεβού ήταν έτσι. Μετά άρχισα να νιώθω πιο άνετα να γδύνομαι μπροστά σε ξένους μέσα σε λίγα λεπτά γνωριμίας”.

Πηγή: Dailystar

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε