Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σάλος με τη “γυμνή” φωτογραφία ηθοποιού που κάνει μπάνιο με την κόρη του!

φωτο: facebook
φωτο: facebook

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook γνωστός ηθοποιός την ώρα που κάνει μπάνιο με τη δίχρονη κόρη του.

Ο Δανός κωμικός, Torben Chris, είναι στην μπανιέρα με το μικρό κοριτσάκι και παίζουν στο νερό, με χιλιάδες χρήστες να σχολιάζουν -οι περισσότεροι θετικά- τη φωτογραφία.
Ωστόσο, κάποιοι χρήστες άφησαν να εννοηθεί ότι μια τέτοια φωτογραφία θα μπορούσε να παραπέμπει σε παιδοφιλία και επιτέθηκαν με “αιχμηρά” σχόλια στον ηθοποιό.
Ο ίδιος, ευχαρίστησε όσους σχολίασαν θετικά την ανάρτησή του και έδωσε την απάντησή του στους υπόλοιπους, που τους χαρακτήρισε μειοψηφία. Ο Torben Chris έγραψε στην σελίδα του στο Facebook ότι για εκείνον είναι απόλυτα φυσιολογικό να κάνει μπάνιο στο παιδί του και δεν θεωρεί χυδαία την γύμνια του ίδιου και της κόρης του, αλλά το βρίσκει φυσιολογικό να πλένει το παιδί του, ενώ, αντίθετα, θα ήταν κακό, αν άφηνε την μικρή βρώμικη. Ο Δανός κωμικός ανέφερε ότι δεν είναι μόνο υποχρέωση της μητέρας να κάνει μπάνιο στο παιδί της.

 

 

Jeg har aldrig fået mere positiv respons på nogen joke, end den jeg lavede om NØGENHEDSFORSKRÆKKELSE i mit one man show …

Δημοσιεύτηκε από Torben Chris στις Κυριακή, 13 Δεκεμβρίου 2015

 

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε