Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Σφήνωσε η βέρα στα γεννητικά του όργανα! Τον πήγε η μάνα του στο νοσοκομείο! [pic]

Σφήνωσε η βέρα στα γεννητικά του όργανα! Τον πήγε η μάνα του στο νοσοκομείο! [pic]

Ξινά βγήκαν τα ερωτικά παιχνίδια σε έναν 28χρονο που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τη μητέρα του όταν “στραγγάλισε” το πέος του με τη βέρα σε ερωτικά παιχνίδια με τη γυναίκα του.

Ο νεαρός παραδέχτηκε ότι είχε βάλει τη βέρα του στο πέος του μετά από προτάσεις φίλων του για ερωτικούς λόγους. Μεταφέρθηκε με οξύτατους πόνους σε νοσοκομείο στη νότια Αφρική από την ανήσυχη μητέρα του όταν τα γεννητικά του όργανα είχαν πρηστεί και μελανιάσει.

Σύμφωνα με το South African Medical Journal, το πέος του ήταν σε στύση, αποχρωματισμένο και πιεσμένο από το γαμήλιο δαχτυλίδι. Αμέσως οδηγήθηκε στο χειρουργείο όπου οι γιατροί προσπάθησαν να το αφαιρέσουν με διάφορες μεθόδους.

Αναγκάστηκαν τελικά να τρυπήσουν το πέος του και να αφαιρέσουν αίμα γιατί είχαν περιορισμένο χώρο λόγω οιδήματος να δράσουν. “Το οίδημα υποχώρησε και το δαχτυλίδι αφαιρέθηκε με επιτυχία”, ανέφερε το African Medical Journal.

Ο νεαρός ανέρρωσε πλήρως μετά τη διαδικασία και πήρε αντιβιοτικά, ενώ πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο Van Velden τρεις μέρες αργότερα. Δεν έχουν γίνει περισσότερες πληροφορίες γνωστές για το ατύχημα. Το μόνο που έχει αναφερθεί είναι πως η σύζυγός του γέννησε με καισαρική τομή πριν από δύο εβδομάδες.

Πηγή: Mirror

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε