Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο! Κάνει ναρκωτικά στο κελί και καταρρέει σαν παράλυτος

Σοκαριστικό βίντεο! Κάνει ναρκωτικά στο κελί και καταρρέει σαν παράλυτος

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Η κάμερα καταγράφει τις στιγμές που ένας φυλακισμένος κάνει χρήση ναρκωτικών μέσα στο κελί και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα καταρρέει και δεν μπορεί να κινηθεί. Έχει μείνει σαν παράλυτος, με τους συγκρατούμενούς του να γελάνε.

Ο φυλακισμένος αρχικά εισπνέει το υποκατάστατο κάνναβης Spice από ένα μπουκάλι Lucozade, με έναν συγκρατούμενό του να τον προτρέπει να εισπνεύσει ακόμα μεγαλύτερη ποσότητα. “Έσπασε η παρθενιά σου” ακούγεται να του λέει. Σχεδόν αμέσως γέρνει προς τα πίσω στην καρέκλα. Οι άλλοι φυλακισμένοι αρχίζουν να του κάνουν νοήματα με τα χέρια. Καμία αντίδραση.

“Έφυγε στο βασίλειο”, μουρμουρίζει ο φυλακισμένος που τραβά το βίντεο με τίτλο “Jihadi Joe jail spice attack”. Τα λόγια του φανερώνουν πως και εκείνος είναι υπό την επήρεια των ουσιών μετά τη χρήση. Συνεχίζουν όμως όλοι να γελάνε και να κάνουν αστεία ενώ εκείνος παραμένει ακίνητος στην καρέκλα.

“Υπάρχει καθόλου ζωή μέσα σου;” τον ρωτά αυτός που τραβά το βίντεο κάνοντας ζουμ στο πρόσωπό του. Στο επόμενο πλάνο φαίνεται να είναι σε ακόμα χειρότερη κατάσταση. Ξαπλωμένος στο πάτωμα και ανίκανος να κουνηθεί. Τον γυρίζουν ανάσκελα όταν αρχίζει να βγάζει παράξενους ήχους.

Δεν είναι σε θέση να μιλήσει. Οι συγκρατούμενοί του συνεχίζουν να γελάνε και να κάνουν αστεία. Ο φυλακισμένος που τραβά το βίντεο εστιάζει και πάλι στο πρόσωπό του. “Αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι στην υποσχόμενη γη; Γιατί δεν φαίνεσαι τόσο καλά αδερφέ. Είναι αυτή η μπερδεμένη σου έκφραση;” ρωτά. Το βίντεο θα κλείσει με τον φυλακισμένο να λέει πως υπάρχουν άλλες 20 περιπτώσεις όπως αυτός στην πτέρυγα. “Είναι συχνό φαινόμενο”.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε