Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Σοκαριστικό βίντεο! Βουτιά θανάτου πριν τη δίκη – Βίαζε και έκαψε 10χρονη!

Σοκαριστικό βίντεο! Βουτιά θανάτου πριν τη δίκη – Βίαζε και έκαψε 10χρονη!

Λίγο πριν καταδικαστεί σε θανατική ποινή, ο Robert Seman Jr έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας από τον 4ο όροφο του Δικαστικού Μεγάρου.

Ο 48χρονος Robert Seman Jr κατηγορούνταν για τον κατ’ επανάλειψη βιασμό της 10χρονης Corrine Gump και τη δολοφονία της, καθώς πυρπόλησε το σπίτι όπου έμενε σκοτώνοντας την ανήλικη και τους παππούδες της. Οι κάμερες ασφαλείας στο Δικαστικό Μέγαρο κατέγραψαν τη στιγμή που ο 48χρονος πήδηξε στο κενό από μπαλκόνι του 4ου ορόφου στο Δικαστικό Μέγαρο στο Οχάιο.

Ο Robert Seman Jr βρισκόταν αντιμέτωπος με τη θανατική ποινή για τις δολοφονίες της 10χρονης Corrine Gump, του 63χρονου William Schmidt και της 61χρονης Judith Schmidt. Στο σύντομο βίντεο φαίνεται ο Robert Seman Jr να περπατά έξω από την αίθουσα του δικαστηρίου συνοδεία δύο αξιωματικών. Σταδικά αρχίζει να επιβραδύνει, αφήνοντας τους αστυνομικούς να τον προσπεράσουν. Τότε κάνει λίγα βήματα πίσω και πέφτει στο κενό.

Ο βοηθός εισαγγελέα Dawn Cantalamessa που είχε την υπόθεση κατά του Seman υποστήριξε πως ο κατηγορούμενος επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του για να μην καταδικαστεί. Οι εισαγγελείς υποστήριζαν πως ο 48χρονος πυρπόλησε το σπίτι της ανήλικης πριν οριστεί η δίκη του με την κατηγορία του βιασμού. Είχε μάλιστα εγκαύματα στο σώμα του από την εμπρηστική ενέργεια, με τον ίδιο ωστόσο να αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού και του διπλού φονικού.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε