Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Του γιατρού! Έκοψε τα αυτιά του για να μοιάζει με παπαγάλο! Προσοχή, σκληρές εικόνες

Πηγή φωτό - @Dan Regan / SWNS.com
Πηγή φωτό - @Dan Regan / SWNS.com

Έχει 110 τατουάζ, 50 piercings, έκοψε τα αυτιά του για να μοιάζει με τους αγαπημένους του παπαγάλους, έβαψε τον σκληρό χιτώνα των ματιών του και θέλει να μετατρέψει την μύτη του σε ράμφος! Τίποτα στην παραπάνω πρόταση δεν είναι προϊόν φαντασίας…

Πρόκειται για έναν άνδρα που έχει… ψύχωση με τους παπαγάλους. Γι’ αυτό το λόγο, κάνει τα πάντα για να μοιάζει με τα αγαπημένα του κατοικίδια.

Ο 56χρονος Ted Richards υπεβλήθη σε ένα εξάωρο χειρουργείο για να κόψει τα αυτιά του, ενώ επόμενός του στόχος είναι να κάνει την μύτη του να μοιάζει με ράμφος.

Ο άνδρας από το Hartcliffe, στο bristol, έδωσε (!) τα αυτιά του σε έναν φίλο του, ο οποίος τον διαβεβαίωσε πως “θα τα εκτιμήσει” και πλέον ετοιμάζεται για το… επόμενο χειρουργικό τραπέζι.

Ο Ted έχει 110 τατουάζ, 50 piercings, ενώ έχει χωρίσει και… στα δύο τη γλώσσα του, με τον απόλυτο προσωπικό του στόχο να είναι να φτάσει το σώμα του στα άκρα για χάρη των παπαγάλων του, Ellie, Teaka, Timneh, Jake και Bubi.

Πως όμως θα στηρίξει τα γυαλιά του ένας άνθρωπος χωρίς αυτιά; Εδώ σε θέλω Ted. Μα με μεταλλικές πινέζες που έχει καρφώσει εκεί που κάποτε… ήταν τα αυτιά του. Ο ίδιος δηλώνει πως λατρεύει το γεγονός πως είναι μοναδικός και συμπληρώνει πως πάντα ήθελε να είναι διαφορετικός.

Το κατάφερε… και με το παραπάνω θα πούμε εμείς.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες, οι οποίες είναι αρκετά σκληρές:

 

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε