Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Του κάρφωσε γόβα στιλέτο στο μάτι (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Του κάρφωσε γόβα στιλέτο στο μάτι (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Ελεύθερη αφέθηκε η 22χρονη Shadiya Omar μετά την τρομακτική επίθεση στον συνομίληκό της Justin Lloyd. Οι δύο νέοι περίμεναν ταξί μετά από νυχτερινή έξοδο στο κέντρο του Μάντσεστερ.

Ο Justin Lloyd, όπως είπε στο δικαστήριο, πλησίασε τη φίλη της Omar έξω από το ξενοδοχείο Mercure στο Piccadilly Gardens στις 18 Οκτωβρίου του 2014. Της προσέφερε πατατάκια και του χτύπησε το χέρι, με τον νεαρό να προσπαθεί να τα μαζέψει από το κεφάλι της. Ακούγοντας τις φωνές της φίλης της, η Shadiya Omar έτρεξε να τη βοηθήσει, έβγαλε τη Louboutin γόβα της και τον κάρφωσε στο μάτι. “Ένιωσε ένα μακρύ αντικείμενο στο αριστερό του μάτι και χρειάστηκε να το τραβήξει”, σημείωσε ο δικηγόρος Jonathan Savage.

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε την 22χρονη που βρισκόταν σε δωμάτιο στο Mercure Hotel όπου έμενε με τον φίλο της. Ο Justin Lloyd μεταφέρθηκε στο Manchester Royal Infirmary και αργότερο στο Manchester Eye Hospital για τα τραύματα που του προκάλεσε το χτύπημα στο αριστερό του μάτι.

Ως εκ θαύματος δεν έχαασε την όρασή του αλλά εξακολουθεί να υποφέρει από πόνους μετά το χτύπημα και το μετατραυματικό στρες. Αναγκάστηκε μάλιστα να εγκαταλείψει τη δουλειά του. “Κοιτάζοντας στον καθρέφτη, ήταν μια συνεχής υπενθύμιση του πόνου που είχε ζήσει”, σημείωσε ο Jonathan Savage.

Ο δικηγόρος υπεράσπισης David Morton σημείωσε πως η Omar έβγαλε τα παπούτσια επειδή είχε κουραστεί και πως δεν σκόπευε να τα χρησιμοποιήσει ως όπλο. Κατέθεσε πως του κουνούσε το τακούνι μόνο για να σταματήσει να παρενοχλεί τη φίλη της και χωρίς κίνητρο να τον χτυπήσει πραγματικά στο μάτι. Το δικαστήριο τελικά καταδίκασε την 22χρονη σε 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε