Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Τραγωδία! Επιχειρηματίας έπεσε από τον 16ο όροφο – Προσπαθούσε να κρατηθεί [vid]

Τραγωδία! Επιχειρηματίας έπεσε από τον 16ο όροφο – Προσπαθούσε να κρατηθεί [vid]

Σοκάρουν τα πλάνα από τη βουτιά θανάτου του επιχειρηματία Sergey Tkachenko που προσπαθούσε απεγνωσμένα να κρατηθεί από το περβάζι του παραθύρου μετά από τσακωμό με τη σύντροφό του.

Στα τρομακτικά πλάνα φαίνεται ο επιχειρηματίας Sergey Tkachenko να κρέμεται από το παράθυρο του 16ου ορόφου και να προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατηθεί πριν τελικά πέσει στο κενό.

Ο επιχειρηματίας, που βοήθησε στην ίδρυση του νυχτερινού κέντρου Soho Rooms στη Μόσχα, πιστεύεται ότι κρεμόταν για αρκετά δευτερόλεπτα πριν πέσει στο κενό.

Από τη μέρα θανάτου του πολλοί είναι εκείνοι που αποτίουν φόρο τιμής, με τη σύντροφό του Maria να ανεβάζει μια φωτογραφία τους. “Serge, σε αγαπώ τόσο πολύ. Είσαι η λάμψη, η χαρά και η αγάπη μου”. Σύμφωνα με αναφορές το ζευγάρι σχεδίαζε να παντρευτεί.

Τα ασθενοφόρα που έσπευσαν στο σημείο μετά την πτώση του 41χρονου δεν κατάφεραν να τον σώσουν. “Είχε μόλις αρχίσει να ζει”, ανέφερε φίλος του άτυχου επιχειρηματία.

“Δεν είναι σαφές τι συνέβη, αν προσπαθούσε να τρομάξει τη σύντροφό του και έπεσε κατά λάθος από το παράθυρο ή αν η κατάσταση ήταν διαφορετική”, σημείωσε πηγή στη ρωσική εφημερίδα Lenta.

Το τραγικό συμβάν έγινε στις 29 Ιανουαρίου στην περιοχή Shmitovsky στη Μόσχα, με τις αρχές να ερευνούν τον θάνατο του 41χρονου επιχειρηματία.

Πηγή: TheSun

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε