Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Τρομακτικός γιγαντόσωμος εκτελεστής του ISIS αποκεφαλίζει στη μέση του δρόμου

Τρομακτικός γιγαντόσωμος εκτελεστής του ISIS αποκεφαλίζει στη μέση του δρόμου

Άλλο ένα ανατριχιαστικό βίντεο βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστή έναν άνδρα τεραστίων διαστάσεων του οποίου το πρόσωπο δεν είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Ο γιγαντόσωμος άνδρας με το μούσι έχει στα γόνατα τρείς αιχμαλώτους στην μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου στο Ιράκ. Εικάζεται ότι ο άνδρας αυτός είναι ο αποκαλούμενος “Μπουλντόζας” ο οποίος είναι ένας από τους πιο αιμοσταγείς εκτελεστές του Ισλαμικού Κράτους. Πιστεύεται ότι ο άνδρας αυτός είναι κουρδικής καταγωγής όπως και οι τρείς άνδρες που είναι στα γόνατα και περιμένουν να αποκεφαλιστούν.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

Πριν κόψει τους λαιμούς τους κοιτάζει στην κάμερα και απειλεί τόσο τις δυνάμεις των Κούρδων Πεσμεργκά που επιτίθενται εναντίον του ISIS όσο και τον Κούρδο Πρόεδρο Μασούντ Μπαρζανί. Ο “Μπουλντόζας” έχει αποκεφαλίσει δεκάδες άνδρες και έχει ακρωτηριάσει πολλά μικρά παιδιά. Ένα 14χρονο αγόρι από την Συρία, ο Ομάρ, περιέγραψε πως του έκοψε το ένα πόδι και το ένα χέρι γιατί αρνήθηκε να ενταχθεί στον ISIS.

Ο Ομάρ είχε αιχμαλωτισθεί και είχε βασανισθεί επί έναν μήνα και στο τέλος ο “Μπουλντόζας” μάζεψε μια μεγάλη ομάδα παιδιών για παραδειγματισμό για να δουν τον ακρωτηριασμό του Ομάρ.

 πηγη: DailyMail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε