Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Τζιχαντιστές σταυρώνουν και εκτελούν 4 άντρες στη μέση του δρόμου (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Τζιχαντιστές σταυρώνουν και εκτελούν 4 άντρες στη μέση του δρόμου (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Μετά τις βαριές απώλειες στη Raqqa, οι τζιχαντιστές διψούν για αίμα. Έδωσαν στη δημοσιότητα μια σειρά από ανατριχιαστικές φωτογραφίες που δείχνουν τη σταύρωση και την εκτέλεση τεσσάρων αντρών στην πόλη.

Μαχητές του Ισλαμικού Κράτους σταύρωσαν τους 4 άντρες και τους εκτέλεσαν στη μέση πολυσύχναστου δρόμου. Σύμφωνα με την ακτιβιστική οργάνωση “Raqqa is Being Slaughtered Silently”, οι εκτελέσεις έγιναν στις 2 Απριλίου. Ήρθαν μετά τις βαριές απώλειες των τζιχαντιστών στα βόρεια της Raqqa, με τις δυνάμεις Kurdish Syrian Democratic Forces να κερδίζουν έδαφος.

Την περασμένη εβδομάδα το Ισλαμικό Κράτος φέρεται να εκτέλεσε 15 μαχητές του μετά τη σύλληψη 35 μελών του στη Raqqa το Σαββατοκύριακο. Οι μαχητές εκτελέστηκαν μετά τον θάνατο του Abu Hija al-Tunisi, ανώτερου στελέχους του Ισλαμικού Κράτους, σε αεροπορική επιδρομή.

Στο μεταξύ οι κυβερνητικές δυνάμεις και οι σύμμαχοί τους μπήκαν σε μια δεύτερη κεντρική πόλη που κυριαρχούσε το ISIS. Τα συριακά στρατεύματα και οι φιλοκυβερνητικοί αγωνιστές μπήκαν, όπως μετέδωσε η κρατική τηλεόραση, στο Qaryatain, κοντά στη Homs, το Σαββατοκύριακο και μετά από έντονες συγκρούσεις με εξτρεμιστές έξω από την πόλη.

Το συριακό παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα ανέφερε ότι τα στρατεύματα μπήκαν στην πόλη από τα νότια και τα βόρεια με την κάλυψη αεροπορικών επιδρομών της Ρωσίας και της Συρίας. Και αυτό έρχεται μια εβδομάδα μετά την ανάκτηση της ιστορικής Παλμύρας από τις συριακές δυνάμεις.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε