Σάββατο, 4 Μαΐ
16oC Αθήνα

Viral ο “ροζ” διάλογος για ένα ντόνατ στο Twitter!

Viral ο “ροζ” διάλογος για ένα ντόνατ στο Twitter!

Από τότε που οι εταιρείες σταμάτησαν να απαντούν ακόμα και στα πιο απίθανα σχόλια πελατών τους με τυποποιημένα μηνύματα, οι απολαυστικοί διάλογοι γίνονται viral, με τους καταναλωτές να “υποκλίνονται” στους υπαλλήλους που τους απαντούν με χιουμοριστική διάθεση!

Αυτή τη φορά ήταν ο χρήστης του Twitter @silverfox που παραπονέθηκε πως από το ντόνατ του έλειπε το “δαχτυλίδι” και αστειεύτηκε πως η φίλη του δεν θα μπορεί να το φάει από τα γεννητικά του όργανα. Η “ακατάλληλη” καταγγελία του στα social media δεν έμεινε ασχολίαστη από υπάλληλο του Morrisons.

O Cam από το τμήμα εξυπηρέτησης του απάντησε τότε να αυτοσχεδιάσει, με τον Silverfox να συνεχίζει σε χιουμοριστικό κλίμα και να λέει πως βρέθηκε στα Επείγοντα λόγω εγκαυμάτων επειδή δοκίμασε με onion rings. “Δεν περίμενες να κρυώσουν;” του απάντησε ο Cam, με τον Silverfox να συνεχίζει τη στιχομυθία, σημειώνοντας πως η κοπέλα του ήταν πολύ απαιτητική. “Έτσι ακούγεται! Συμβουλή μου, άφησε τα πάντα να κρυώσουν για 2 λεπτά” του απάντησε τότε ο Cam, με τον Silverfox να τον ευχαριστεί για τις συμβουλές του.

“Ήταν ωραία να μιλήσω επιτέλους σε κάποιον για αυτό”, σχολίασε αρχικά και αφότου έγινε viral ενημέρωσε τον Cam για αυτό. “Αυτός ο Cam είναι πλέον μύθος” σχολίασε χρήστης του Twitter, με τον Jam-Pot να γράφει πως τον έκαναν να θέλει ντόνατ. “Νομίζω ότι είμαι ερωτευμένη με τον Cam”, έγραψε η Kirsty, με το αρχικό μήνυμα του Siverfox να έχει πάνω από 4.000 likes και κοινοποιήσεις.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε