Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

“Χαλασμός” στο Twitter με την περιφορά του νεκρού Μητροπολίτη

“Χαλασμός” στο Twitter με την περιφορά του νεκρού Μητροπολίτη

Δεν τον αφήνουν… ν’ αγιάσει! Από την στιγμή που δημοσιεύτηκαν οι φωτογραφίες με την περιφορά του νεκρού Μητροπολίτη στη Φθιώτιδα, έχει στηθεί ένα… άνευ προηγουμένου “πάρτυ” στο Twitter.

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα της στο Facebook η Εκκλησία των Γ.Ο.Χ προκάλεσαν σάλο και… δικαίως. Σε αυτές απεικονίζεται η περιφορά του… νεκρού Μητροπολίτη Φθιώτιδας και Θαυμακού, Καλλίνικου.

Ο Μητροπολίτης δεν ήταν σε φέρετρο αλλά καθισμένος σε θρόνο που περιέφεραν άλλοι ιερείς. Το Σκήνωμα του Γέροντα εκτέθηκε στη συνέχεια σε προσκύνημα ενώ η ταφή έγινε στην Ιερά Μονή του Οσίου Αθανασίου στο Άνυδρο Φθιώτιδας.

Οι εικόνες έκαναν σε χρόνο ρεκόρ τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας αμέτρητα αρνητικά σχόλια και αναγκάζοντας τον διαχειριστή της σελίδας της Εκκλησίας Γ.Ο.Χ να αφαιρέσει από το άλμπουμ τις επίμαχες φωτογραφίες με το σκήνωμα του Μητροπολίτη.

Ωστόσο το… κακό είχε ήδη γίνει! Και φυσικά δεν θα μπορούσε να περάσει… ανεκμετάλλευτη αυτή η ευκαιρία από του χρήστες του Twitter αλλά και άλλων social media, οι οποίοι πραγματικά “ξεσάλωσαν”!

Δείτε μερικές από τις χιλιάδες φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του ίντερνετ:

 

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε