Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Χώρισαν μετά τα ερωτικά μηνύματα! Η φωτογραφία αποκάλυψε το μυστικό!

Χώρισαν μετά τα ερωτικά μηνύματα! Η φωτογραφία αποκάλυψε το μυστικό!

Λίγο μετά την άφιξή της στην Ατλάντα, η Jackie άρχισε να κάνει sexting με τον φίλο της που είχε μείνει πίσω.

Η Jackie, που υποτίθεται ήταν μόνη της στο επαγγελματικό ταξίδι στην Ατλάντα, του έστειλε μήνυμα πως άργησε λίγο η πτήση της και μόλις έφτασε στο ξενοδοχείο. Λέγοντάς του πως θα μπει να κάνει ντους, του έστειλε μια προκλητική selfie με τα εσώρουχά της.

Το αγόρι της δεν άργησε να ανταποκριθεί στο sexting και άρχισε να ζητά περισσότερες ερωτικές της φωτογραφίες. Μετά την αποστολή δύο – τριών φωτογραφιών από την Jackie, άρχισαν τα προβλήματα! “Περίμενε, είσαι μόνη;” τη ρωτά ο φίλος της αλλά η Jackie συνεχίζει να του στέλνει φωτογραφίες. Αφού του έστειλε και μία γυμνόστηθη του απάντησε “φυσικά, δεν ξέρω κανέναν στην Αλάσκα”. “Οκ” της απαντά ο φίλος της, ζητώντας της παράλληλα τον αριθμό του δωματίου της.

“Όχι πάλι” του απαντά αρχικά για να του πει τελικά τον αριθμό 1422, κάτι που υποδεικνύει ότι είχαν παρόμοια προβλήματα στο παρελθόν. “Κάλεσε τον αριθμό του δωματίου μου αν δεν με πιστεύεις”.

Μόνο που πράγματι ο φίλος της πήρε και το δωμάτιο δεν ήταν στο όνομά της αλλά στο όνομα του αφεντικού της. “Δεν μπορώ να πιστέψω ότι νομίζεις πως είμαι τόσο ηλίθιος. Οργάνωσες ένα ταξίδι με το γ@μημένο αφεντικό σου και προσποιείσαι πως πας μόνη σου. Ήξερα ότι κάτι συνέβαινε μεταξύ σας. Παρεμπιπτόντως στη δεύτερη φωτογραφία που μου έστειλες φαίνεται μια βαλίτσα που ξέρω ότι δεν είναι δική σου οπότε μην προσπαθήσεις να το αρνηθείς”.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε