Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Άφησε το φίδι του να τον δαγκώσει – Mετέδωσε live τις τελευταίες του στιγμές [vid]

Άφησε το φίδι του να τον δαγκώσει – Mετέδωσε live τις τελευταίες του στιγμές [vid]

O YouTuber Arlsan Valeev δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τη διάλυση του γάμου του. Άφησε το θανατηφόρο μαύρο φίδι του να τον δαγκώσει και μετέδωσε live τις τελευταίες του στιγμές.

Σοκαριστικές οι τελευταίες εικόνες του blogger Arlsan Valeev. Ο 31χρονος από τον Αγία Πετρούπολη παρακαλούσε όσους παρακολουθούσαν να καλέσουν την πρώην γυναίκα του. Είχε αρχίσει να μην ελέγχει το άκρα του μετά το δάγκωμα από το αγαπημένο του φίδι.

Στο τέλος του ανατριχιαστικού βίντεο σηκώθηκε από την καρέκλα και απομακρύνθηκε από την κάμερα. Πέθανε λίγο αργότερα. Ο Arlsan και η σύζυγός του Ekaterina “Katya” Pyatyzhkina ήταν διάσημοι στη Ρωσία για τα φίδια και τα κατοικίδια ζώα τους.

Στις 4 Αυγούστου, σύμφωνα με φιλικά τους πρόσωπα, την κατηγόρησε για απιστία. Την ξυλοκόπησε με αποτέλεσμα να υποστεί διάσειση. Αργότερα μετάνιωσε και στις 21 Σεπτεμβρίου ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τη συμπεριφορά του. Αποκάλυψε ότι η ερωτική τους σχέση είχε τελειώσει τον Ιούλιο. Η Katya είχε πάρει διαζύγιο μετά τον ξυλοδαρμό και ήταν σε νέα σχέση.

Το μήνυμα στην Katya μετά το δάγκωμα από το φίδι Mamba

“Γεια. Παιδιά ήρθε η ώρα να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω”. Αφού σηκώθηκε και απομακρύνθηκε από την κάμερα, ακούγεται να φωνάζει μετά το δάγκωμα του φιδιού. Επέστρεψε λέγοντας σε όσους τον παρακολουθούσαν “Αν πεθάνω, ας πεθάνω”.

“Θα μείνω μαζί σας για λίγη ώρα. Στο κινητό μου υπάρχει ένα μήνυμα για την Katya. Μετεφέρετε στην Katya ότι την αγαπούσα πάρα πολύ. Αντίο σε όλους. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι συμβαίνει σε εμένα. Αυτός είναι ο αριθμός της Katya. Αν κάποιος καταφέρει να της τηλεφωνήσει, αν έχει χρόνο να έρθει να με δει, θα χαιρόμουν. Στην πραγματικότητα ήδη πεθαίνω. Θα χαιρόμουν να δω την Katya. Γαμώτο. Τρέμω”.

Τουλάχιστον ένας χρήστης κάλεσε ασθενοφόρο. Τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά οι γιατροί δεν μπόρεσαν να τον σώσουν. Μια μέρα νωρίτερα είχε ανακοινώσει μια ειδική εκπομπή με ένα από τα αγαπημένα του φίδια, το Mamba. Δεν είχε δώσει καμία ένδειξη για την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις