Παρασκευή, 29 Μαρ.
20oC Αθήνα

Αστυνομικός σκοτώνει φοιτήτρια εν ψυχρώ – Σοκαριστικό βίντεο

αστυνομικός

Σοκάρουν οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου από τη δολοφονία φοιτήτριας. Αστυνομικός την πυροβόλησε στην πανεπιστημιούπολη.

Ήταν στη διάρκεια διαδήλωσης της LGBTQ κοινότητας που εντοπίστηκε η 21χρονη Scout Schultz σε χώρο πάρκινγκ να κρατά ένα μικρό μαχαίρι. Τότε ο αστυνομικός άνοιξε πυρ και τη σκότωσε εν ψυχρώ στην πανεπιστημιούπολη.

Στο βίντεο ακούγεται η Scout Schultz να φωνάζει “πυροβόλησέ με” ενώ κινείται προς το μέρος του αστυνομικού. Ο αστυνομικός την προειδοποιεί να σταματήσει και να ρίξει το μαχαίρι. “Κανένας δεν θέλει να σου κάνει κακό” ακούγεται να λέει ένας από τους αξιωματικούς που βρίσκονται στο σημείο.

Αστυνομικός την πυροβόλησε εν ψυχρώ

Η Schultz συνεχίζει να κινείται προς το μέρος του αστυνομικού που τελικά την πυροβολεί. Η 21χρονη πέφτει στο έδαφος και σφαδάζει από τον πόνο. Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας, η “Schultz δεν συνεργάστηκε και δεν συμμορφωνόταν με τις εντολές των αξιωματικών”.

Η συντετριμμένη μητέρα της φοιτήτριας είναι σοκαρισμένη. “Γιατί δεν χρησιμοποίησε ο αστυνομικός κάποιον άλλο τρόπο να τη σταματήσουν όπως σπρέι πιπεριού ή τέιζερ; Νομίζω ότι κατέρρευσε και δεν ήξερε τι να κάνει. Η περιοχή είχε ασφαλιστεί. Δεν υπήρχε κανένας να κινδυνεύει”.

Πηγή: Nypost

Plus Τελευταίες ειδήσεις