Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Φρίκη: Απέβαλε όταν είδε τον ομαδικό βιασμό της αδερφής της – Σκληρές εικόνες

Φρίκη: Απέβαλε όταν είδε τον ομαδικό βιασμό της αδερφής της – Σκληρές εικόνες

Σοκ προκαλεί ένα βίντεο το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου. Έξι νεαροί από το Μαρόκο βίασαν μέσα σε λεωφορείο μια 26χρονη κοπέλα, η οποία αντιμετωπίζει μαθησιακές δυσκολίες. Ωστόσο, οι αποτρόπαιες πράξεις των αρρωστημένων νεαρών είχαν και άλλα θύματα. Η αδερφή της νεαρής που ήταν έγκυος, όταν είδε τις εικόνες του βιασμού, δεν άντεξε και απέβαλε.

Ανατριχίλα προκαλεί το βίντεο, στο οποίο κατέγραψαν τα “κατορθώματα” τους οι βιαστές της κοπέλας.

Ο απόλυτος εφιάλτης

Οι έφηβοι, ηλικίας 16 έως 17 ετών, όρμησαν στην κοπέλα μέσα σε ένα λεωφορείο. Αμέσως την έγδυσαν και άρχισαν να βγάζουν τις αρρωστημένες ορέξεις πάνω της.  Τα γέλια τους ενώ την κακοποιούν και οι κοροϊδίες προκαλούν οργή

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, πάντως, είναι το γεγονός ότι αν και η κοπέλα ουρλιάζει κανείς δεν έρχεται σε βοήθεια της ενώ και το λεωφορείο συνεχίζει κανονικά την πορεία του.

Σύμφωνα με τον οργανισμό συγκοινωνιών M’Dina η επίθεση σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή αν και οι αρχές υποστηρίζουν ότι έγινε πριν από περίπου 3 μήνες αλλά έγινε γνωστή τώρα λόγω της δημοσιοποίησης του βίντεο στα social media. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οικογένεια της κοπέλας υποστηρίζει ότι πρόκειται για 12 ετών κορίτσι και όχι για 26χρονη γυναίκα όπως υποστηρίζεται.

Προσοχή! Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές

Plus Τελευταίες ειδήσεις