Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Oι τελευταίες του στιγμές! Έπεσε από αλεξίπτωτο και πέθανε μπροστά στα μάτια τους [vid]

Oι τελευταίες του στιγμές! Έπεσε από αλεξίπτωτο και πέθανε μπροστά στα μάτια τους [vid]

Λίγα δευτερόλεπτα πριν το μοιραίο δυστύχημα ο 70χρονος Αυστραλός Roger John Hussey πόζαρε αμέριμνος και χαμογελαστός μπροστά στην κάμερα.

Δεν μπορούσε ούτε στιγμή να διανοηθεί πως αυτές θα ήταν οι τελευταίες του στιγμές, καθώς έπεσε από τα 100 πόδια από αλεξίπτωτο και έσκασε στη θάλασσα ενώ απολάμβανε τις διακοπές των ονείρων του στην Ταϊλάνδη. Η γυναίκα του τραβούσε βίντεο από την προετοιμασία για τη βόλτα του με αλεξίπτωτο, απαθανατίζοντας και την τρομακτική βουτιά θανάτου από τα 100 πόδια στη θάλασσα. Λίγο νωρίτερα της χαμογελούσε που τον τραβούσε βίντεο στην παραλία Kata στο Πουκέτ.

Στιγμές μετά την ανύψωσή του με το αλεξίπτωτο, ο 70χρονος Roger John Hussey έπεσε από τα 100 πόδια στη θάλασσα, προκαλώντας σοκ στη γυναίκα του, τους υπεύθυνους για τα θαλάσσια σπορ και τους λουόμενους που απολάμβαναν ξέγνοιαστες στιγμές στην παραλία.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης δεν άργησαν να φτάσουν στο σημείο μετά την τρομακτική πτώση και τον μετέφεραν στο κοντινό νοσοκομείο της Patong όπου άφησε την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα. Οι αρχές διερευνούν το τραγικό δυστύχημα, με δύο υπαλλήλους που εργάζονταν στα θαλάσσια σπορ και τον καπετάνιο του σκάφους να έχουν συλληφθεί.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε