Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Το συγκλονιστικό μήνυμα πορνοστάρ πριν την αυτοκτονία

August Ames

Ήταν εβδομάδες πριν από την αυτοκτονία που η 23χρονο πορνοστάρ August Ames είπε σε φίλη της πως έχει κατάθλιψη.

Η 23χρονη πορνοστάρ August Ames έστειλε στη συνάδελφό της Keisha Grey ένα συγκλονιστικό μήνυμα. Τη ρωτούσε αν είναι καλά και παραδεχόταν ότι υπέφερε από κατάθλιψη. “Ελπίζω να είσαι καλά. Έχω κατάθλιψη και μου φαίνεται ότι όλοι είναι μα@@κες. Ήθελα απλά να σου πω ότι μπορείς να μου μιλήσεις όποτε θέλεις”. Αυτό ήταν το τραγικό μήνυμα λίγες εβδομάδες πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Keisha Grey μοιράστηκε ένα screenshot με τα μηνύματα που αντάλλαξαν στο Twitter, γράφοντας RIP μετά την αυτοκτονία της 23χρονης August Ames. Ανέβασε και μια φωτογραφία τους μαζί. “Αναπαύσου August Ames. Σε ευχαριστώ που ήσουν εκεί για μένα στα δύσκολα”.

Η August Ames βρέθηκε νεκρή σε πάρκο κοντά στο σπίτι της στο Camarillo στην επαρχία Ventura στην Καλιφόρνια την Τρίτη. Φέρεται να έδινε μάχη με διπολική κατάθλιψη και διαταραχή πολλαπλής προσωπικότητας.

“Όποια γυναίκα με αντικαθιστά αύριο για το @EroticaXNews, γυρίζετε με άντρα που έχει γυρίσει γκέι πορνό. Απλά σας το λέω να το ξέρετε. BS είναι το μόνο που μπορώ να πω… Οι μάνατζερ πραγματικά νοιάζονται για αυτούς που εκπροσωπούν; Κάνω την έρευνά μου για το σώμα μου”. Αυτό ήταν το μήνυμα της 23χρονης August Ames λίγες μέρες πριν βάλει τέλος στη ζωή της.

Η απάντηση του πορνοστάρ

Είχε δεχτεί κύμα επιθέσεων στο ίντερνετ μετά από αυτό το μήνυμα που προειδοποιούσε άλλες πορνοστάρ. Στο μεταξύ ο γκέι πορνοστάρ που βρέθηκε στο στόχαστρο για μηνύματα που έστειλε στην August Ames απέρριψε τους ισχυρισμούς πως ευθύνεται για το τραγικό της τέλος. Την είχαν κατηγορήσει για ομοφοβική.

Ο πορνοστάρ Jaxton Wheeler της είχε στείλει απειλητικό μήνυμα στο Twitter. Μετά την αυτοκτονία της ξεκαθαρίζει τη θέση του. Είχαν ανταλλάξει μηνύματα μια μέρα πριν βάλει τέλος στη ζωή της. Του ξεκαθάριζε πως ποτέ δεν είπε ότι οι γκέι πορνοστάρ δεν εξετάζονται.

Εκείνος της έστειλε μήνυμα να βάλει τέλος στη ζωή της λίγο μετά την αυτοκτονία της. Φαίνεται πως δεν γνώριζε ότι είχε αυτοκτονήσει όταν ανέβασε το μήνυμά του στο Twitter. Η διάσημη εταιρεία παραγωγής Evil Angel ανακοίνωσε πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Jaxton Wheeler στο Twitter, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα κατά του bullying.

Ο Jaxton Wheeler είχε δεχτεί εξαγριωμένο μήνυμα και από την πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών Jenna Jameson. “Είπες στη φίλη μου August να πάρει χάπια… είσαι άμεσα υπεύθυνος για τον θάνατό της. Δεν θα ησυχάσω αν δεν σε διαγράψουν από όλα τα social media”.

Από την άλλη πλευρά ο Jaxton Wheeler υπερασπίστηκε τον εαυτό του την Κυριακή. Εξήγησε πως απλά ήταν θυμωμένος που η August Ames διέδιδε ψευδείς πληροφορίες για τις εξετάσεις των πρωταγωνιστών στη γκέι βιομηχανία πορνό. Ανέφερε μάλιστα ότι δέχεται πλέον απειλές θανάτου και πως απολύθηκε από δύο δουλειές που είχε κλείσει.

Ο θυμός και τα ατυχή λόγια

“Η ιδέα πως έπαιξα κάποιο ρόλο στην απόφασή της είναι λανθασμένη. Όπως και η ιδέα πως απαίτησα τον θάνατό της. Όλοι οι επαγγελματίες στη βιομηχανία πορνό έχουν τα ίδια πρωτόκολλα εξετάσεων. Ως πορνοστάρ το ήξερε. Αλλά ανέβασε ένα τέτοιο μήνυμα στους followers της στο Twitter που δεν γνώριζαν. Τώρα το πιστεύουν”.

Επισήμανε ακόμα πως η August Ames είχε απολυθεί από το πρακτορείο της μετά το μήνυμά της, υπονοώντας πως μπορεί αυτό να την οδήγησε στην αυτοκτονία. Εκπρόσωπος της Foxxx Modeling ωστόσο επισήμανε πως δεν την είχαν απομακρύνει στην πραγματικότητα. Την απομάκρυναν μόνο μετά την αυτοκτονία και μετά από αίτημα της οικογένειάς της.

Εξέφρασε τη θλίψη του για τον θάνατό της και παραδέχτηκε ότι τα λόγια που χρησιμοποίησε ήταν πολύ σκληρά. “Αναγνωρίζω ότι απάντησα θυμωμένος και χρησιμοποίησα μια ατυχή επιλογή λέξεων. Ο θυμός μου δεν είχε να κάνει με την August ή στην ικανότητά της να συναινέσει με ποιον θα αποφασίσει να συνεργαστεί. Το πρόβλημά μου ήταν για την παραπληροφόρηση που υπάρχει στον κλάδο. Περνάω τις ίδιες αυστηρές εξετάσεις τακτικά”.

Στο σημείωμα που έγραψε η August Ames πριν βάλει τέλος στη ζωή της δεν ανέφερε τίποτα για παρενόχληση. Ζητούσε μόνο συγγνώμη από την οικογένειά της.

Πηγή: Metro, Nydailynews

Plus Τελευταίες ειδήσεις