Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Θρίλερ με τον θάνατο 23χρονης πορνοστάρ

August Ames

Νεκρή βρέθηκε την Τρίτη η διάσημη πορνοστάρ August Ames. Δεν έχει ακόμα εκδοθεί η επίσημη αιτία θανάτου της.

Οι άνθρωποι στο κοντινό της περιβάλλον πιστεύουν ότι η 23χρονη πορνοστάρ August Ames έβαλε τέλος στη ζωή της. Ανέφεραν μάλιστα στο The Blast ότι ήταν καταθλιπτική.

Αυτό που φαίνεται να έσπρωξε την 23χρονη πορνοστάρ August Ames στην αυτοκτονία φαίνεται να ήταν τα πυρά που δεχόταν το τελευταίο διάστημα στο ίντερνετ.

being a gross kid with #KevintheCat in my NEWWWW @shopsinslife @coyotelovesyou SHIRT😻❤️👅🖤 playing and hanging out wivvvv @emmahixofficial 😘😘😘

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη August Ames (@msmaplefever) στις

Ο χείμαρρος επιθέσεων ξεκίνησε όταν έγραψε στο Twitter πως δεν θα έκανε σκηνή με άντρα που έχει κάνει στο παρελθόν γκέι πορνό.

“Όποια πορνοστάρ με αντικαθιστά αύριο στο EroticaXNews θα κάνετε γύρισμα με άντρα που στο παρελθόν έχει κάνει γκέι πορνό. Απλά για να ξέρεις. Πραγματικά οι μάνατζερ δεν ενδιαφέρονται για αυτόν που εκπροσωπούν;” ήταν το μήνυμά της.

Η August Ames υποστήριξε πως οι ιατρικές εξετάσεις είναι διαφορετικές για σκηνές γκέι και δεν ήθελε να πάρει μέρος. Ορισμένοι όμως άντρες πορνοστάρ κάνουν στρέιτ αλλά και γκέι σκηνές σε ερωτικές ταινίες για επιπλέον χρήματα.

Η πρακτική αυτή, σύμφωνα με το Daily Beast, είναι κοινή αλλά αποτελεί ταμπού. Η πλειοψηφία των γυναικών πορνοστάρ ανησυχεί για τις σκηνές με συναδέλφους τους που έχουν κάνει στο παρελθόν γκέι πορνό. Πιστεύουν ότι τις εκθέσει σε υψηλότερο κίνδυνο μόλυνσης από τον ιό HIV.

Επιθέσεις στην πορνοστάρ August Ames

Μετά από το μήνυμά της η 23χρονη κατηγορήθηκε ως ομοφοβική και πολλοί χρήστες των social media την καλούσαν να ζητήσει συγγνώμη. “Δεν είμαι ομοφοβική. Τα περισσότερα κορίτσια δεν κάνουν σκηνές με άντρες που έχουν κάνει γκέι πορνό για ασφάλεια. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και με μένα. Δεν βάζω σε κίνδυνο το σώμα μου. Δεν ξέρω τι κάνουν στην προσωπική τους ζωή”.

Η αστυνομία του Camarillo κήρυξε νεκρή τη νεαρή πορνοστάρ στο σημείο που βρέθηκε. Επισήμανε ωστόσο πως δεν υπάρχουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου της πολλοί ήταν εκείνοι που εξέφραζαν συλλυπητήρια και τη θλίψη τους στα social media.

Have you ever been to a hoedown? Cause this hoe is down

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη August Ames (@msmaplefever) στις

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις