Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Του έκοψε τα γεννητικά όργανα για την απιστία

ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ

Χειροπέδες σε μητέρα τεσσάρων παιδιών που τεμάχισε το πέος του συζύγου της πάνω σε καβγά για εξωσυζυγική του σχέση.

Η 30χρονη γυναίκα συνελήφθη στο Gudiyatham, στο Tamil Nadu, με τη φριχτή εκδίκηση για την απιστία πήγε στο σπίτι των γονιών της έχοντας ακόμα τα γεννητικά του όργανα στην τσάντα της.

Το ζευγάρι, που αναγνωρίστηκαν μόνο ως Jagadeesan και Sarasu, ήταν παντρεμένο για 14 χρόνια και το περιστατικό έγινε την Πέμπτη γύρω στις 3 τα ξημερώματα. Ζούσαν χωριστά για ένα χρόνο μέχρι πρόσφατα οπότε και έμειναν ξανά μαζί μετά από παράκληση του 13χρονου γιου τους.

Τσακώνονταν συχνά και κατηγορούσε ο ένας τον άλλο για εξωσυζυγικές σχέσεις σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας. Τη νύχτα της επίθεσης τσακώνονταν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες όταν η Sarasu άρπαξε ένα μαχαίρι και έκοψε το πέος του συζύγου της.

“Η διαμάχη συνεχίστηκε μέχρι τις 2 τα ξημερώματα και εκείνος πήγε για ύπνο. Γύρω στις 3 τα ξημερώματα η Sarasu πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα, του έκοψε το πέος και έφυγε από το σπίτι”, τόνισε ο επικεφαλής της έρευνας στους India Times.

Ήταν οι γείτονες που μετέφεραν τον Jagadeesan σε νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και πλέον αναρρώνει. Τα παιδιά του ζευγαριού ήταν στο σπίτι των παππούδων τους τη νύχτα της επίθεσης.

Πηγή: Dailymail

Plus Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε