Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

17 βουλευτές: Ανοίξτε τους λογαριασμούς μας!

17 βουλευτές: Ανοίξτε τους λογαριασμούς μας!
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 14.12.2011 | 14:39
Πρώτη δημοσίευση: 14.12.2011 | 14:24

Με επιστολή τους στον Πρόεδρο της Βουλής 17 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ζητούν να ερευνηθούν όλοι οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν αδήλωτες καταθέσεις.

Την ίδια επιστολή είχαν στείλει στον κ.Πετσάλνικο την περασμένη εβδομάδα ο κ. Μανώλης Μπετενιώτης (ΠΑΣΟΚ) και η κυρία Μαρία Κυριακοπούλου (ΠΑΣΟΚ).

Οι 17 είναι οι:

Γιάννης Αμοιρίδης, Παύλος Στασινός, Σπύρος Μοσχόπουλος, Θανάσης Χανταβας, Αναστάσιος Σιδηρόπουλος, Σπυροπάνος Μαργέλης, Βασίλης Τόγιας, Ιωάννης Βλατής, Νίκος Τσώνης, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Αργύρης Λαφαζάνης, Νίκος Ζωίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Σάββας Εμινίδης, Χρήστος Μαγκούφης, Γεώργιος Παπαμανώλης και Ηλίας Θεοδωρίδης.

"Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται έντονη προσπάθεια αμφισβήτησης του ήθους και του κύρους των Βουλευτών. Γνωρίζοντας την ευαισθησία σας σε θέματα διαφάνειας, σας δηλώνουμε ότι είμαστε αρωγοί στην πρωτοβουλία που έχετε πάρει για το άνοιγμα των λογαριασμών όλων των μελών του κοινοβουλίου σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα της υφηλίου και έχουμε στη διάθεσή σας κάθε σχετικό έγγραφο, υπεύθυνη δήλωση και εξουσιοδότηση προς κάθε αρμόδια αρχή για την ουσιαστική και νομικά ισχυρή υλοποίηση αυτού του εγχειρήματος", λένε μεταξύ άλλων στην επιστολή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιατί δεν γίνεται η συζήτηση για τις καταθέσεις στην Ελβετία από τη Βουλή; - Πολιτική

 

"Γιατί η Ν.Δ. δεν θέλει να ανοίξουν λογαριασμοί βουλευτών στην Ελβετία;" - Πολιτική

 

Καρχιμάκης προς βουλευτές: Δώστε στοιχεία για τις ελβετικές σας καταθέσεις - Πολιτική

 

Πρόταση Πετσάλνικου για τις καταθέσεις πολιτικών στην Ελβετία - Ελλάδα
    Διαδώστε αυτό το άρθρο