Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

18 Μαρτίου οι εκλογές στο ΠΑΣΟΚ με 2 ευρώ η ψήφος

Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εξεδόθη από το ΠΑΣΟΚ οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Μαρτίου από τις 09:00 έως τις 17:00, χωρίς ωστόσο να έχουν προσδιοριστεί τα εκλογικά κέντρα.

Στις 18 Μαρτίου τελικά ορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου του ΠΑΣΟΚ, αφού προηγηθεί η Εθνική Συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί 10 με 11 Μαρτίου για τη διαμόρφωση των προγραμματικών θέσεων των υποψηφίων.

Σε αυτές τις εκλογές θα μπορούν να μετέχουν όσοι πιστοποιούνται στα μητρών μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ τα οποία κλείνουν σήμερα και ξανανοίγουν την Κυριακή, προκειμένου να εγγραφούν και να ψηφίσουν νέα μέλη και φίλοι, τα οποία θα καλούνται να συμπληρώσουν αίτηση εγγραφής πάνω στην οποία θα αποτυπώνεται η φράση “Σύμφωνα με το άρθρο 18 του Καταστατικού τα Μέλη και οι Φίλοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δε συμμετέχουν σε άλλο πολιτικό κόμμα και αποδέχονται τις αρχές και τους στόχους του Κινήματος”.

Για να ψηφίσει κάποιος που πρέπει να:

– οι έλληνες πολίτες με την αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο τους,
– οι πολίτες κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης με το διαβατήριο, και
– οι μετανάστες με την άδεια παραμονής.

Φυσικά όλοι οι ψηφοφόροι για να ψηφίσουν θα πρέπει να καταβάλλουν το ποσό των 2 ευρώ σε καθορισμένο μέλος της Εφορευτικής Επιτροπής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κίνημα υπέρ του…Γιώργου Παπανδρέου σε facebook και blog!

Ο Καστανίδης κάνει τους διαγραφέντες… κόμμα!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε