Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 35 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

2.389 συμβάσεις μισθώσεων κτιρίων για τη στέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών

2.389 συμβάσεις μισθώσεων κτιρίων για τη στέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 18.02.2013 | 15:33

Στις 2.389 ανέρχονται οι συμβάσεις μισθώσεων κτιρίων για τη στέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών, που βρίσκονται σήμερα σε ισχύ, σύμφωνα με το αρχείο που τηρείται στη Γενική Γραμματεία Δημόσιας Περιουσίας του υπουργείου Οικονομικών.

Το στοιχείο αυτό προκύπτει από έγγραφο του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου, με την οποία ζητούσε να ενημερωθεί ποιοι είναι οι ιδιοκτήτες ακινήτων που μισθώνουν κτίρια στο Δημόσιο και ποια η διαδικασία με την οποία επελέγησαν τα κτίρια τους για μίσθωση από το ελληνικό δημόσιο. 

Όπως ενημερώνει τον βουλευτή ο υπουργός, “οι μισθώσεις κτιρίων για τη στέγαση Δημοσίων Υπηρεσιών διενεργούνται από τις Κτηματικές Υπηρεσίες, που είναι αποκεντρωμένες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών. Η διενέργεια μίσθωσης γίνεται κυρίως μέσω δημόσιων διαγωνισμών και κατ΄ εξαίρεση με απευθείας μίσθωση, όπως προβλέπει το Διάταγμα 19/1932 και μετέπειτα ο Ν. 3130/2003”.

Σχετικά με την αιτούμενη δημοσιοποίηση στοιχείων των ιδιοκτητών των μισθωμένων κτιρίων για τον στενό δημόσιο τομέα, ο υπουργός Οικονομικών ενημερώνει τον βουλευτή ότι έχει απευθυνθεί ερώτημα στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπογραφή συμβάσεων 6,53 εκατ. ευρώ για την προώθηση αγροτικών προϊόντων

ΕΟΠΥΥ: Νόμιμες οι ατομικές συμβάσεις με φαρμακοποιούς! Έρχεται νέα κόντρα

 

Όλες οι αλλαγές στα εργασιακα - Συμβάσεις, αποζημιώσεις, ωράριο, επίδομα ανεργίας

    Διαδώστε αυτό το άρθρο