Τρίτη, 19 Μαρ.
15oC Αθήνα

25η Μαρτίου – Κ. Μητσοτάκης: Η κληρονομιά των προγόνων μας ας γίνει εφαλτήριο να προχωρήσουμε μπροστά

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

“Σήμερα, χρειαζόμαστε πίστη στην επανάσταση της λογικής, στην επανάσταση του αυτονόητου. Για να αφήσουμε στο χθες τα λάθη, τα ψέματα και τις αυταπάτες, που μας οδήγησαν στην κρίση και στην παρακμή”, τονίζει μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο μήνυμα του για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

“Η Επανάσταση του 1821 ήταν αγώνας για ελευθερία, ανεξαρτησία και δικαιοσύνη. H σημερινή μέρα μας θυμίζει ότι οι Έλληνες μπορούμε να πάρουμε την τύχη μας στα χέρια μας ακόμη και στις πιο σκοτεινές συνθήκες. Δεν μας αρκεί, όμως, να είμαστε υπερήφανοι μόνο για το παρελθόν μας. Η κληρονομιά των προγόνων μας ας γίνει εφαλτήριο να προχωρήσουμε μπροστά.

Σήμερα, χρειαζόμαστε πίστη στην επανάσταση της λογικής, στην επανάσταση του αυτονόητου. Για να αφήσουμε στο χθες τα λάθη, τα ψέματα και τις αυταπάτες, που μας οδήγησαν στην κρίση και στην παρακμή.
Πρέπει να βρούμε ξανά τις αξίες της εργατικότητας, της γνήσιας αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της υπευθυνότητας.
Να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε στις αναγκαίες αλλαγές στο Κράτος και στην οικονομία.
Να σταθούμε δίπλα σε όσους δοκιμάζονται σκληρά. Κυρίως, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να καταφέρουμε να παραδώσουμε στις νεότερες γενιές μια Ελλάδα πιο δυνατή, πιο ασφαλή.
Χρειαζόμαστε μια εθνική επανεκκίνηση.
Οι Έλληνες έχουμε τη δύναμη να την πετύχουμε. Θα ξανακερδίσουμε το μέλλον.

Με περηφάνια και με αυτοπεποίθηση. Με γενναιότητα, αλλά και με σωφροσύνη. Αυτό που δεν πεθαίνει, ξαναγεννιέται. Και αυτό είναι η ανάγκη του λαού μας, να μην χάσει τον εθνικό του προορισμό.
Εύχομαι σε όλες και σε όλους, σε κάθε ελληνική οικογένεια, για τη σημερινή εθνική και θρησκευτική γιορτή, Χρόνια Πολλά!”, αναφέρει στο μήνυμα του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε