Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Daily Mail: Ο 26χρονος Αλέξης Τσίπρας, με μπλούζα του Τσε διαδηλώνει στη Γένοβα!

Πηγή φωτό: Bobo Antic
Πηγή φωτό: Bobo Antic

Δημοσίευμα της Daily Mail, παρουσιάζει φωτογραφίες του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατά τις συμπλοκές διαδηλωτών στην Γένοβα το 2001, τις ημέρες της Συνόδου των G8!

Η… πάντα έτοιμη για “ζουμερά” θέματα, βρετανική Daily Mail, παρουσιάζει δημοσίευμα στο οποίο ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, απεικονίζεται στην Γένοβα της Ιταλίας το 2001, όταν ομάδα διαδηλωτων διαμαρτύρονταν ενάντια στην Σύνοδο των G8!
Πηγή φωτό: Bobo Antic
Το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ανάμεσα σε “σκληροπυρηνικούς Έλληνες ριζοσπάστες που σκόπευαν να διακόψουν την Σύνοδο των G8 στην Γένοβα”.
Πηγή φωτό: Bobo Antic
Φυσικά το… “ζουμερό” της υπόθεσης εδώ, είναι η αναφορά στην σύζυγο του πρωθυπουργού, Περιστέρα Μπαζιάνα και τα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών που ανέφεραν πως σκοπεύει να τον… χωρίσει αν “υποκύψει” στις απαιτήσεις των ευρωπαίων εταίρων (σ.σ. αναφορές που βασίζονταν σε ένα γαλλικό σατυρικό περιοδικό).
Πηγή φωτό: Bobo Antic
Πηγή φωτό: Bobo Antic
Το άρθρο περιγράφει την εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος φορά μία μπλούζα που απεικονίζει τον Τσε Γκεβάρα και σημειώνει πως ήταν ένας από τους περίπου 1.000 σκληροπυρηνικούς Έλληνες που πήγαν στην Γένοβα την συγκεκριμένη ημέρα.

Οι φωτογραφίες είναι του freelancer φωτογράφου, Bobo Antic, ο οποίος αναδημοσίευσε το άρθρο της Daily Mail και στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter.

Πηγή: dailymail.co.uk

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε