Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

3ος στο ψηφοδελτιο της ΝΔ στην Ηλεία ο Γ.Κοντογιάννης

3ος στο ψηφοδελτιο της ΝΔ στην Ηλεία ο Γ.Κοντογιάννης

Μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στο άκουσμα της πρόθεσης του Αντώνη Σαμαρά να τοποθετηθεί σε μια από τις 2 πρώτες θέσεις του ψηφοδελτίου της στην Ηλεία ο Γ.Κοντογιάννης τελικά αποφασίσθηκε να τοποθετηθεί στην 3η.

Ο κ.Κοντογιάννης προερχόμενος από την ΔΗΣΥ της Ντόρας Μπακογιάννη, είχε γίνει κόκκινο πανί για τους υποστηρικτές – ψηφοφόρους των 2 βουλευτών της ΝΔ που είχαν εκλεγεί στις 6 Μαϊου.

Έτσι, από τη ΝΔ ανακοινώθηκε:

Με τον τέως υφυπουργό, Γιώργο Κοντογιάννη, συναντήθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ., Αντώνης Σαμαράς. Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος της Ν.Δ., έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Εκτιμώ βαθιά την προσφορά του Γιώργου Κοντογιάννη. Διότι, αν και στο πνεύμα της ενότητας των δυνάμεών μας, του ζητήθηκε να ηγηθεί του προεκλογικού αγώνα, ο ίδιος προτίμησε την τρίτη θέση του ψηφοδελτίου στο Νομό Ηλείας, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη συσπείρωση της Παράταξης στο Νομό, προκειμένου να κερδηθούν και οι τρεις βουλευτικές έδρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μπακογιάννη: δεν ήταν εύκολη η απόφαση της συνεργασίας

 

Στη ΝΔ η Ντ.Μπακογιάννη – Πλεύρης και Ανατολάκης στο πλευρό του Σαμαρά – Έξαλλος ο Γ. Καρατζαφέρης: “Πανστρατιά προδοτών”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε