Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

91% δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση – Οι δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών

91% δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση – Οι δημοτικότητες των πολιτικών αρχηγών

Σχεδόν όλοι οι έλληνες πολίτες δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση, σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για λογαριασμό της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ.

Όπως φάνηκε από την εκπομπή ΣΚΑΙ στις 19:00 του Νίκου Ευαγγελάτου, οι πολίτες στη συντριπτική τους πλειοψηφία κατά 91% δηλώνουν δυσαρεστημένοι από την παρούσα κυβέρνηση και μόλις 8% των πολιτών δηλώνουν ικανοποίηση.

Ιδιαίτερα αρνητική είναι και η γνώμη για τον πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό αρνητικών απόψεων 52%, ενώ οι θετικές γνώμες είναι 43%, ενώ μόλις 5% δεν έχουν ακόμα γνώμη.

Αναφορικά με την δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών πρώτος φαίνεται να είναι με διαφορά ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης με 54% θετικές απόψεις, ενώ τον ακολουθεί με ποσοστό 41% οι κ. Τσίπρας.

Τρίτος έρχεται ο Πάνος Καμμένος με θετικές γνώμες στο 37%, ενώ οι κ.κ. Βενιζέλος, Σαμαράς και Παπαρήγα συγκεντρώνουν θετικές γνώμες σε ποσοστό 27%. Στην προτελευταία θέση είναι η Ντόρα Μπακογιάννη με ποσοστό 20% και τελευταίος ο Γιώργος Καρατζαφέρης με ποσοστό 19%.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε