Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Α.Γεωργιάδης: Η Ευγενία είναι όλη μέρα κλεισμένη στο σπίτι με συναγερμό!

Διαβάστε τι αποκάλυψε ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Άδωνης Γεωργιάδης, – στο πλαίσιο ερώτησης στη Βουλή για την αύξηση της εγκληματικότητας – για την κατάσταση που επικρατεί στο σπιτικό του και τι μέτρα έχει πάρει για να μην πέσει θύμα ληστείας και κακοποιών.

ΑΔΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ:

«Ξέρετε ότι εγώ στο δικό μου σπίτι αναγκάστηκα και έβαλα συστήματα με φωτοκύτταρα έξω απ’ το σπίτι και πλέον η γυναίκα μου και τα παιδιά μου είναι κλειδωμένοι μέσα με συναγερμό ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου; Νομίζετε ότι αυτό είναι πράξη πολιτικώς υποκινούμενη για να αμφισβητήσουμε τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως, αυτό νομίζετε; Αυτό φαντασιώνεστε στο Υπουργείο σας; Δεν ξέρετε τι γίνεται στην Ελλάδα; Δεν έχετε ακόμα καταλάβει; Έχετε καταλάβει ότι φοβόμαστε να μένουμε στα σπίτια μας; Και νομίζετε ότι αυτό είναι «πολιτική κριτική»; Είναι η προσπάθειά μας να «εμποδίσουμε τις πολιτικές σας φιλοδοξίες», αυτό νομίζετε; Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν χρειάζεται πλέον στην Ελλάδα να επενδύσει κανείς στο φόβο γιατί η Ελλάδα είναι μια χώρα που φοβάται. Φοβόμαστε! Και εσείς κ. Υπουργέ είστε ο πολιτικός υπεύθυνος να μας διώξει αυτό το φόβο».

«Εμάς δεν μας αρέσει καθόλου η αυτοάμυνα. Εμείς πιστεύουμε στα οργανωμένα κράτη. Και τα οργανωμένα κράτη εξασφαλίζουν στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας. Όταν όμως έχουμε ένα «κράτος Χρήστου Παπουτσή», όπου ο Υπουργός δεν έχει καταλάβει τι του γίνεται, εκεί αγαπητέ υπουργέ μου –πράγματι– υπάρχει ο πολύ μεγάλος κίνδυνος όταν εγώ θα φοβάμαι στο σπίτι μου εάν θα είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου, να έχω τη καραμπίνα δίπλα στο κρεβάτι. Και θα υπάρχει ο πολύ μεγάλος κίνδυνος, επειδή θα φοβάμαι, να την χρησιμοποιήσω κιόλας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας! Η εγκληματικότητα αυξήθηκε γιατί γίνονται πολλές πορείες!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε