Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 38 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Α. Ντινόπουλος: "Έπρεπε να παραιτηθεί ο Αβραμόπουλος"

Α. Ντινόπουλος: `Έπρεπε να παραιτηθεί ο Αβραμόπουλος`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 11.10.2010 | 17:05
Πρώτη δημοσίευση: 11.10.2010 | 16:53

Άγνωστο παραμένει εάν η Ρηγίλλης θα σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Ντινόπουλου ή θα προβεί σε πιο άμεσες ενέργειες.

Νέες βολές δέχθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αυτή τη φορά από τον βουλευτή Αργύρη Ντινόπουλο, μετά την αποστασιοποίησή του για τα θέματα οικονομίας από τη διακυβέρνηση Καραμανλή.

Μιλώντας στον «9,84» ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Αβραμόπουλος, εφόσον διαφωνούσε, όφειλε να έχει παραιτηθεί από υπουργός.

Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση της επιστολής του κ. Αβραμόπουλου προς τον κ. Καραμανλή, όπου τότε επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην υπουργός ενημέρωνε για την πορεία που φαίνεται πως θα έχει η ελληνική οικονομία και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Αβραμόπουλος, αν πραγματικά έβλεπε αυτά που έβλεπε όταν ήταν υπουργός Υγείας και έκανε αυτές τις παρατηρήσεις στον κ. Καραμανλή -έστω και γραπτώς- και δεν γίνονταν αυτά τα οποία έπρεπε να γίνουν κατά την άποψη του, τότε γιατί δεν είχε παραιτηθεί;

Πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή ήταν ο φίλος Δημήτρης Αβραμόπουλος, όμως να ερχόμαστε μετά να λέμε αυτά τα οποία λέμε(...) Οταν ήταν υπουργός γιατί δεν παραιτήθηκε; Εφόσον έβλεπε να πηγαίνουν τα πράγματα εκεί που πήγαιναν (...) Είναι αλήθεια, βέβαια, ότι η σχέση Καραμανλή - Αβραμόπουλου έχει περάσει από πολλά κύματα».

Διαβάστε επίσης:

Αβραμόπουλος: Αποκαθήλωσε Καραμανλή - Εκλεισε την πόρτα για την επιστροφή του

Αβραμόπουλος: Είχα προειδοποιήσει τον Καραμανλή για την κρίση


   Διαδώστε αυτό το άρθρο