Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Α.Παυλίδης: “Είμαι παρών στην πολιτική ζωή”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
«Παρών στην πολιτική ζωή και στην πορεία ανασυγκρότησης της Νέας Δημοκρατίας», δήλωσε σήμερα, σε συνέντευξη Τύπου στη Ρόδο, ο πρώην υπουργός Αιγαίου, Αριστοτέλης Παυλίδης.

 

«Αυτό που έκανα επί 35 χρόνια θα συνεχίσω να το κάνω, ως ελεύθερος Δωδεκανήσιος, και κανένας δεν μπορεί να μου αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα», είπε και πρόσθεσε: «Μετέχω στην πορεία του κόμματος και οτιδήποτε άλλο θα πρέπει να αντιμετωπιστεί με τους κανόνες, που έχουν καθοριστεί, τους οποίους συνέβαλα και εγώ να γίνουν».
 
Διατύπωσε, δυσαρέσκεια για τις διαρροές περί διαγραφής του, υποστηρίζοντας πως «είναι υποχρέωση όποιου πολιτεύεται, να έχει καθαρές και κρυστάλλινες θέσεις» και πως «το μισοσκόταδο δεν ταιριάζει στην πολιτική ζωή». Για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στις επόμενες βουλευτικές εκλογές, ο κ. Παυλίδης δήλωσε ότι «το ζήτημα θα συζητηθεί όταν έρθει η ώρα και όχι όποτε θέλουν οι πέριξ της πλατείας Συντάγματος. Εγώ θα πολιτεύομαι όπως κάνω εδώ και 35 χρόνια και το ποιος είναι ανεπιθύμητος θα το αποφασίσει ο λαός».
 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε