Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Α.Σαμαράς : Οι εκλογές θα δώσουν ισχυρή κυβέρνηση

Α.Σαμαράς : Οι εκλογές θα δώσουν ισχυρή κυβέρνηση
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.04.2012 | 16:12
Πρώτη δημοσίευση: 29.04.2012 | 16:03

"Οι εκλογές θα δώσουν το αποτέλεσμα που θέλει ο ελληνικός λαός, δηλαδή μια κυβέρνηση ισχυρή, ώστε να μπορεί να κυβερνηθεί ο τόπος στα δύσκολα, δήλωσε από τα Χανιά ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Ο κ. Σαμαράς συμμετείχε σε σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων και του τουρισμού στο επιμελητήριο της πόλης επισημαίνοντας την ανάγκη να ακούγεται η φωνή της περιφέρειας.

"Όποτε πηγαίνει κανείς σε μια πόλη σαν τα Χανιά που μπορεί να είναι αιχμή ανάπτυξης και αξιοποίησης του πλούτου της, του πολιτιστικού του αρχαιολογικού του τουριστικού, θα πρέπει να είναι υποχρεωμένος αν θέλει να είναι προσγειωμένος, να ακούει τα επιμελητήρια. Να ακούει τους ανθρώπους της αγοράς να ακούει την πιάτσα. Και είναι ο μόνος τρόπος προκειμένου κανείς όχι να διαμορφώνει άποψη απλά , για το σήμερα και το αύριο, αλλά να φτιάχνει και ένα σχέδιο και για το μεθαύριο, για τα παιδιά μας. Αυτό έκανα σήμερα εγώ, μίλησα με τους ανθρώπους της αγοράς ήταν τιμή μου και χαρά μου και βγαίνω πολύ πιο πλούσιος σε γνώσεις από ότι ήμουν όταν μπήκα", είπε ο κ.Σαμαράς.

Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο πρόεδρος της ΝΔ κάλεσε τους πολίτες της Κρήτης να στηρίξουν την προσπάθεια του κόμματος του και αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών.

"Θέλω να τους ζητήσω σε αυτή την δύσκολη ώρα που η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει και να αλλάξει σελίδα να είναι έτοιμοι να δώσουν μαζί τον αγώνα τον αναγκαίο , πέρα και πάνω από κόμματα, να έχομε την δυνατότητα να έχομε μια κυβέρνηση ισχυρή , με ισχυρή λαϊκή εντολή προκειμένου να πάνε ορισμένα πράγματα μπροστά, γιατί διαφορετικά θα μείνομε σε μια ακυβερνησία που θα πληγώσει όλο τον τόπο".

Οι συμμετέχοντες στην σύσκεψη παρέδωσαν στον Αντώνη Σαμαρά υπομνήματα ζητώντας την παρέμβαση του για την επίλυση θεμάτων που αφορούν την αναπτυξιακή πορεία των Χανίων.

Διαβάστε επίσης :


   Διαδώστε αυτό το άρθρο