Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

A. Tόλκας: Λέει ψέματα ο Λ. Παπαδήμος για τους όρους

Παρά τη διάψευση του νέου πρωθυπουργού ότι δεν τέθηκαν όροι, η κυβέρνηση μέσω του Α. Τόλκα επιμένει ότι τελικά τέθηκαν όροι. Άρα το ερώτημα είναι ποιός λέει ψέματα;

Μέγα πολιτικό θέμα προκύπτει με αφορμή τους περιβόητους όρους που έθεσε ο νέος πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, όπως διέρρεε χτες τη νύχτα επίσημα το Μέγαρο Μαξίμου.

Το Μέγαρο Μαξίμου επίσημα ανέφερε ότι υπήρχαν τρεις όροι από τον Λουκά Παπαδήμο τους οποίους και αποδέχθηκε ο κ. Παπανδρέου για να έρθει την επόμενη ημέρα ο νέος πρωθυπουργός και να τους διαψεύσει λέγοντας στην πρώτη του δήλωση ότι δεν υπήρξαν όροι από πλευράς του.

Ωστόσο, παρά τη διάψευση του νέου πρωθυπουργού, η μέχρι τώρα κυβέρνηση συνεχίζει και επιμένει ότι τέθηκαν τελικά όροι μέσω του αναπληρωτή κυβερνητικού εκπροσώπου, Άγγελου Τόλκα, ο οποίος μέσω συνέντευξης του στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1, επιμένει στις χτεσινές διαρροές.

Μάλιστα, ο κ. Τσόλκας στη συνέντευξή του λέει ότι τα χτεσινά περί όρων δεν ήταν διαρροές αλλά επίσημη θέση του Μαξίμου και σημειώνει με νόημα πως δεν θέλει να θεωρήσει ότι έχει ειπωθεί κάποιο ψέμα από τη νέα πλευρά, εννοώντας φυσικά τον νέο πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.

Μάλιστα, στην ερώτηση εάν υπήρχε κάποια παρανόηση από το Μαξίμου ή ο κ. Παπαδήμος λέει στην ουσία ψέματα, ο κ. Τόλκας απαντάει ότι υπήρξαν τελικά 4 σημεία, γεγονός που ουσιαστικά σημαίνει πως ο αναπληρωτής εκπρόσωπος μιλά για ψέμα του νέου πρωθυπουργού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Παπαδήμος: Ανακοίνωσε το business plan – Η πρώτη του δήλωση

Εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στον Λ.Παπαδήμο – Αύριο στις 14.00 η ορκωμοσία

Αποφασίζουν για τη νέα κυβέρνηση – Ποιά ονόματα έχουν πέσει στο τραπέζι και ποιοί μένουν στη θέση τους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε