Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λίγα Σύννεφα 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΝΕΛ: Μνημόνιο ίσον χρεοκοπία και έξοδος από το ευρώ

ΑΝΕΛ: Μνημόνιο ίσον χρεοκοπία και έξοδος από το ευρώ
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 17.08.2012 | 18:03

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι «στη λαίλαπα μέτρων ύψους 11,5 δισ. που ξεσπάει, ο κ. Σαμαράς αντιπαραθέτει επικοινωνιακά ισοδύναμα και διάφορους μύθους με τελευταίο ότι από Δευτέρα ξεκινάει εκστρατεία για το «χρυσόμαλλο δέρας» της λεγόμενης επιμήκυνσης».

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή εκπρόσωπο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Γιάννη Μοίρα, ο πρωθυπουργός είναι «καιρός να καταλάβει ότι οι πολίτες πλέον ξέρουν ότι μνημόνιο ίσον χρεοκοπία και έξοδος από το ευρώ και ότι η μόνη λύση είναι ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, βασισμένο στους δικούς μας πόρους, δυνάμεις και δυνατότητες».

Παράλληλα ο γραμματέας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μιχάλης Γιαννάκης με δήλωσή του καλεί την κυβέρνηση να προστατεύσει τους καταναλωτές «από τις εξοντωτικές ανατιμήσεις που γίνονται καθημερινά ή προγραμματίζονται το επόμενο διάστημα σε είδη πρώτης ανάγκης».

Σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκη, «αν δεν δράσουμε τώρα οργανωμένα και αποτελεσματικά το τσουνάμι που ήδη έχει ξεκινήσει θα πνίξει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΝΕΛ: Το Μνημόνιο οδηγεί στην υπερχρέωση της Ελλάδας για να "μπει χέρι" στον πλούτο της χώρας

   Διαδώστε αυτό το άρθρο