Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 22 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

ΑΝΕΛ: “Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους Έλληνες ο Ζαγκ Ρογκ”

ΑΝΕΛ: “Να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους Έλληνες ο Ζαγκ Ρογκ”
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 28.07.2012 | 15:05
Πρώτη δημοσίευση: 28.07.2012 | 15:04

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες καλούν τον Ζαγκ Ρογκ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη φράση ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες «γύρισαν στο σπίτι τους»

«Να ανακαλέσει άμεσα τη δήλωσή του και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους Έλληνες και την Ελλάδα που γέννησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και που θα είναι εσαεί η μητέρα τους» ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δια στόματος του κοινοβουλευτικού τους εκπροσώπου, Τέρενς Κουίκ, από τον πρόεδρο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζαγκ Ρογκ, ο οποίος κατά την έναρξη της Ολυμπιάδας του Λονδίνου, είπε χθες ότι «οι αγώνες γύρισαν σπίτι τους».

Ως «απαράδεκτο, ανιστόρητο, προκλητικό και άξιο συνεχιστή της εμπορευματοποίησης του Ολυμπιακού Ιδεώδους» χαρακτήρισε ο κ. Κουίκ τον Ζαγκ Ρογκ και καταλόγισε έλλειψη αντίδρασης από πλευράς της ελληνικής ολυμπιακής αποστολής, τόσο του προέδρου Σπύρου Καπράλου, όσο και του επικεφαλής Ισίδωρου Κούβελου, καθώς επίσης και του υφυπουργού Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη.

Υπενθύμισε, τέλος, τη πρόταση του ωνσταντίνου Καραμανλή για μόνιμη τέλεση των Ολυμπιακών Αγώνων στην αρχαία Ολυμπία, την Ελλάδα, η οποία, όπως ανέφερε, «πρέπει επιτέλους να μας απασχολήσει».


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το…ατόπημα του Ζακ Ρογκ για το “σπίτι” των Αγώνων

   Διαδώστε αυτό το άρθρο