Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Καμμένος σε Θεοδωράκη: Εσύ κουβαλούσες σακίδια της διαπλοκής

Καμμένος σε Θεοδωράκη: Εσύ κουβαλούσες σακίδια της διαπλοκής

Την αντίδραση των ΑΝΕΛ προκάλεσαν όσα είπε στην Βουλή ο Σταύρος Θεοδωράκης για το πόθεν έσχες του Πάνου Καμμένου. Και ο ίδιος ο Πάνος Καμμένος απάντησε μέσω twitter.

«Αφού μετέτρεψε το ποτάμι σε ξεροπόταμο με βοθρολύματα, κουβαλώντας σακίδια της διαπλοκής, έχει το θράσος να μιλά σε όσους πληρώνουμε φόρους, δηλώνουμε εισόδημα από καθαρές πηγές και είμαστε πολύ φτωχότεροι από την πολιτική», αναφέρει, σε ανάρτησή του στο twitter, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

“Τα χρήματα που έχει ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος είναι καθαρά και δεν προέρχονται ούτε από νταβατζήδες, ούτε από σακίδια. Δεν έχει πλουτίσει με ποτάμια χρημάτων. Αντίθετα, η περιουσία του μειώθηκε από τότε που μπήκε στην πολιτική. Τα ποσά που πληρώνει στην εφορία είναι στη διάθεση όλων” δήλωσε και η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, σε απάντησή της στον Σταύρο Θεοδωράκη.

Ο κ. Θεοδωράκης είπε στην Βουλή: «Αναφερθήκατε στο πόθεν έσχες και σας είπα κι εγώ ότι θα πρέπει να γίνει μία προσπάθεια να ασχοληθούμε σοβαρά με το πόθεν. Κι αφού έχετε ένα ενδιαφέρον, δείτε κύριοι της κυβέρνησης και μερικά από τα πόθεν έσχες μερικών υπουργών σας. Έχουν κότερα, κάνουν διακοπές στα ακριβότερα σαλέ της Ευρώπης και στο πόθεν έσχες τους δηλώνουν ότι το συνολικά έχουν πέντε-έξι χιλιάδες. Πώς πάνε στην Αυστρία; Με ωτοστόπ; Ο κ.Τσίπρας ξέρει το όνομα αλλά δεν θέλω να τον φέρω σε δύσκολη θέση. Η δήλωση πόθεν έσχες του υπουργού σας, κ.Καμμένου, και αντιπροέδρου σε θέματα θρησκευτικών και άλλα είναι μία δήλωση που τιμά την διακυβέρνησή σας; Και αν θέλετε μπορούμε να συνεχίσουμε με άλλα πόθεν έσχες άλλων υπουργών».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε