Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Αδ.Γεωργιάδης:O Καμμένος είναι κωμικός – Είναι το “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” του 2012

Αδ.Γεωργιάδης:O Καμμένος είναι κωμικός – Είναι το “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” του 2012

– “Η Χρυσή Αυγη είναι ένα κόμμα ναζιστικό. Την ψηφίζεις γιατί σε ενοχλεί η κατοχή της χώρας από τους Γερμανούς;”
– “Η Χρυσή Αυγή θα μπει στην Βουλή και θα είναι μέρα ντροπής για την Δημοκρατία”
– “Δεν θα πω ποτέ κακή κουβέντα για τον Καρατζαφέρη”
– “Είχα 2 επιλογές. Η θα πήγαινα στη ΝΔ ή θα πήγαινα σπίτι μου”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΩΡΑ 13.10 Αν μπορούν να τα βάλουν με τον Σόιμπλε και την Μέρκελ δεν μπορούν να τα βάλουν με τον Γεωργιάδη;

ΩΡΑ 13.09 Ο Καμμένος είναι το “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” του 2012. Είναι δυνατόν να φοβούνται ο Καμμένος και ο Κουίκ να έρθουν να μιλήσουν μαζί μου;

ΩΡΑ 13.08: Αν δεν πάρουμε άμεσα μέτρα στην ακτοπλοϊα κινδυνεύει η ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας τον επόμενο Χειμώνα.

ΩΡΑ 13.06 Είμαι υπέρ του αμερικάνικου μοντέλου χρηματοδότησης των κομμάτων. Υπάρχουν 2 μοντέλα. Το ευρωπαϊκό και το αμερικάνικο. Το πρώτο λεει οτι δεν θα παίρνουν τα κόμματα ιδιωτικά. Το δεύτερο λέει ότι επειδή η πολιτική κοστίζει θα τα παίρνεις από ιδιώτη. Αλλά θα τα δηλώνεις και θα φορολογείσαι γι’ αυτό. Εγώ θέλω μηδέν κρατική επιδότηση. Αν μπορείς να πετύχεις να έχει λίγα από πολλούς είναι το καλύτερο.

ΩΡΑ 13.05 Σέβομαι απόλυτα την απόφαση του αδερφού μου να κατέβει με τον ΛΑΟΣ.

ΩΡΑ 13.04 Εγώ ήξερα ότι πάμε για χρεοκοπία. Σημίτης, Λοβέρδος και Προβόπουλος είχαν πει οτι πάμε για ΔΝΤ. Δεν είχε ακούσει τίποτα ο Παπανδρέου;

ΩΡΑ 13.03 Ο Γ.Παπανδρέου έκανε ότι χειρότερο μπορούσε και ως αντιπολίτευση και ως κυβέρνηση.

ΩΡΑ 13.02 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αν μπει κάποιος στο σπίτι μου και είμαι με τα παιδιά μου να μην μπορώ να αμυνθώ.

ΩΡΑ 13.00 Το θέμα Τσοχατζόπουλου είναι μια πολλαπλή ντροπή για την χώρα. Δεν είναι μόνο ο Τσοχατζόπουλος. Εχω αναρτήσει στο διαδίκτυο, την φορολογική μου δήλωση πριν μπω στην πολιτική. Αυτό πρέπει να κοιτάμε. Τι είχες όταν μπαίνεις. Τι είχες όταν βγαίνεις. Αν αθροίσεις όλη την βουλευτική του αποζημίωση από όλα τα χρόνια που ήταν στην πολιτική δεν φτάνουν ούτε να αγοράσει μπαλκονόπορτες.

ΩΡΑ 12.59 Εγω παιδιά λάθη μπορώ να κάνω. Ψέμματα εγώ δεν θα σας πω. Θα πω αυτά που πιστεύω.

ΩΡΑ 12.58 Θεωρώ λάθος την μείωση της στρατιωτικής θητείας.

ΩΡΑ 12.56 Για να εκπροσωπήσω τη ΝΔ πρέπει πρώτα να με ψηφίσουν οι νεοδημοκράτες. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο σε αυτές τις εκλογές.

ΩΡΑ 12.54 Θέλω να ευχαριστήσω τους νεοδημοκράτες. Τετοιες αγκαλιές και τέτοιο χειροκρότημα δεν το περιμενα από την πρώτη επίσκεψη που έκανα όταν ενταχθηκα στη ΝΔ.

ΩΡΑ 12.52 Η Χρυσή Αυγη είναι ένα κόμμα ναζιστικό. Ψηφίζεις ένα κόμμα ναζιστικό γιατί σε ένοχλεί η κατοχή της χώρας από τους Γερμανούς. Βάλτε το σε μια σειρά αυτό.

ΩΡΑ 12.50 Ο Πλεύρης μου είχε ζητήσει πολύ παλιά να βοηθήσω τον Πάνο Καμμένο. “Είναι δικός μας”, μου είχε πει. Οτι ο κ. Γεωργαλάς ήταν σύμβουλος του Πάνου Καμμένου ήταν γνωστό σε όλους. Εγώ αν ήμουν ο Γεωργαλάς θα έστελνα το εξώδικο μια ημέρα μετά τις εκλογές.

ΩΡΑ 12.48 Ψήφισα ΝΔ, ΠΟΛΑΝ και ΛΑΟΣ. Ψήφιζα και τον Πάνο Καμμένο. Δυστυχώς. Νεανικές απερισκεψίες.

ΩΡΑ 12.47 Εμένα με νοιάζει η Ελλάδα. Εχουμε χιλιάδες νησιά και δεν κάνουμε τίποτα.

ΩΡΑ 12.46 Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δράμα από την ανεργία στην Ελλάδα σήμερα. Δεν έχω κάνει κανέναν διορισμό. Δεν υπάρχει δουλειά πουθενά. Πρέπει να αλλάξουμε τον οικονομικό κύκλο σήμερα για να ανοίξουν δουλειές.

ΩΡΑ 12.45 Πιστεύω ότι πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων. Οι απολύσεις είναι το τελευταίο. Υπάρχουν και άλλα μέτρα αλλά στο τέλος θα χρειαστούν και απολύσεις.

ΩΡΑ 12.43 Εμείς τα Ανάκτορα του Βασιλέως στην Ελλάδα κοίτα πως τα καταντήσαμε. Τα κάναμε χαβούζα. Είναι λογικό αυτό; Περιουσία μας είναι.

ΩΡΑ 12.41 Εγώ είμαι πολύ υπερ της Βασιλείας σε θεωρητικό επίπεδο. Βλέποντας τις ευρωπαϊκες χώρες βλέπω ότι έχουν κρατήσει μια παράδοση και μια σταθερότητα. Αυτό που θεωρώ κωμικό είναι να φοβόμαστε να πούμε τον Κωνσταντίνο τεως Βασιλιά.

ΩΡΑ 12.40 Ο κάθε δημαγωγός της ιστορίας λέει τα εύκολα. Ο Καμμένος λεει εδώ και 2 χρόνια τα χειρότερα για τον Παπανδρέου και ο Παπανδρέου δεν είπε τίποτα. Και τώρα ξύπνησε μετά από δυο χρόνια και απαντά στον Καμμένο;

ΩΡΑ 12.39 Δεν θα επιτρέψω στους πολίτες να μην καταλάβουν τι ψήφισαν. Θέλουν Καμμένο; Θέλουν παραμύθια; Ο Σαμαράς εκπροσωπεί την υπεθυνότητα και ο Καμμένος το κωμικό. Ο Καμμένος είναι η τελευταία εφεδρεία του ΠΑΣΟΚ.

ΩΡΑ 12.36 Προκάλεσα πολλές φορές τον Τέρνες Κουικ και δεν ήρθε ποτέ. Οι Ανεξάρτητοι έρχονται μόνοι τους. Με μένα δεν έρχονται.

ΩΡΑ 12.34 Ο κ.Καμμένος κοροϊδεύει πολύ κόσμο συστηματικά εδώ και πολύ καιρό. Ψάχνω έναν εκπρόσωπο να αντιπαρατεθώ μαζί του.

ΩΡΑ 12.32 Συντάσσσομαι με αυτά που λέει ο Καλαμούκης στην ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ. Είπε ότι ο Καμμένος είναι κωμικός. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του.

ΩΡΑ 12.30 Με τον Καμμένο δεν διαφωνούμε. Αν διαβάσει το πρόγραμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων λέει εξυπνα ο Καμμένος: “Θα καταγγείλουμε το Μνημόνιο όταν εξασφαλίσουμε εναλλακτικές πηγές χρηματοδοτήσεως”. Το υπόλοιπο πρόγραμμα είναι περισσότερο νεοφιλελεύθερο απ’ όσο μπορούμε να αντέξουμε. Και θα δείτε ολόκληρα κομμάτια του Μνημονίου.

ΩΡΑ 12.29 Αν ξυπνήσουμε στις 7 ΜαΪου χωρίς κυβέρνηση θα έχουμε πρόβλημα και στην εθνική μας κυριαρχία.

ΩΡΑ 12.28 Λες να μην καταλαβαίνω κάποιον που λέει ότι δεν μπορεί να ζήσει με 600 ευρώ; Πρέπει η χώρα να αρχίσει να παράγει πλούτο. Και να το κάνει γρήγορα. Πάμε να φτιάξουμε το κράτος μας. Αν το κάνουμε, η χώρα μας είναι μαγαζί γωνία.

ΩΡΑ 12.26 Εδω σας μιλάω με αγωνία. Εχω διαχειριστεί την εξουσία και δεν θέλω να τους δώσω πρόσχημα. Τώρα το προεκλογικό σύνθημα στην Ολλανδία είναι “Οχι άλλα λεφτα στους έλληνες”.

ΩΡΑ 12.24 Πιστεύω ότι την μέρα που θα πάμε στην κάλπη πρέπει να είμαστε πολύ καθαροί μεταξύ μας.

ΩΡΑ 12.22 Είχα 2 επιλογές. Ή θα πήγαινα στη ΝΔ ή θα πήγαινα σπίτι μου. Εχω πάει σε ένα κόμμα που δεν είναι σίγουρο ότι θα βγώ. Αν έμενα στο ΛΑΟΣ θα έβγανα χωρίς καν να κάνω εκστρατεία.

ΩΡΑ 12.21 Εχω πουλήσει βιβλία όλων των ειδών στο βιβλιοπωλείο μου. Αν λέει για το βιβλίο του Πλεύρη, είπα ότι δεν έδειξα ποτέ το εξώφυλλό μου. Εχω όλων των ειδών τα βιβλία στο βιβλιοπωλείο μου.

ΩΡΑ 12.20 Εγώ προσωπικά δεν θα έβαζα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ τον μουσουλμάνο υποψήφιο στην Ξάνθη. Εχω πληροφορηθεί ότι λέει ότι είναι τούρκος. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί.

ΩΡΑ 12.18 Πιστεύω απόλυτα ότι όλη η περίοδος ήπιας προσαρμογής ήταν λάθος του Καραμανλή. Επρεπε να κάνει αποκρατικοποιήσεις και να συγκρουστεί με τα συνδικάτα. Τον δικαιολογώ λόγω Ολυμπιακών Αγώνων γιατί στο πρώτο εξάμηνο γίνονται όλα. Στο τέλος της θητείας του έκανε πολλά. 28 ευρώ την μετοχή. Και ο Παπανδρέου την πούλησε 8 ευρώ την μια.

ΩΡΑ 12.16 Εκτιμώ ότι θα μπει η Χρυσή Αυγή στην Βουλή όπως πάνε τα πράγματα και θα είναι ημέρα ντροπής για την ελληνική δημοκρατία.

ΩΡΑ 12.14 Εμένα με έχει δείρει Χρυσαυγίτης. Οι Χρυσαυγίτες δέρνουν. Αυτή είναι η φιλοσοφία τους. Πήγαν οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα και ψήφισαν Χρυσή Αυγή. Δεν έκανε τίποτα, Ο διαμερισματικός τους σύμβουλος δεν πήγαινε στην συνεδριάσεις και εξέπεσε του αξιώματός του.

ΩΡΑ 12.13 Το πρώτο Μνημόνιο για μένα αποδείχθηκε ότι ήταν σφάλμα. Παρα ταύτα πάλι θα το ψήφιζα εγώ προσωπικά. Χρεοκοπία άτακτη ή με αλεξίπτωτο; Προτιμώ με αλεξίπτωτο.

ΩΡΑ 12.11 Ο κ. Χρυσοχοϊδης είναι προφανές ότι προσπάθησε να εκμεταλλευθεί την προεκλογική περίοδο. Πάει να φτιάξει ξαφνικά χωρίς συμφωνία με κανέναν για να πάρει ψήφους στην Β Αθηνών.

ΩΡΑ 12.10 Εγώ ποτέ δεν είπα ότι είμαι ευχαριστημένος που ψήφισα αυτό το πράγμα. Ενας πολιτικός πρέπει να έχει ευθύνη. Αν δεν έχει ευθύνη και λέει μόνο το ευχάριστα πάμε στην καταστροφή. Εγώ μπορεί να κάνω λάθος αλλά ψέμματα στον κόσμο δεν θα πω.

ΩΡΑ 12.08 Το δευτερο Μνημόνιο έχει άπειρα πράγματα καλύτερα του πρώτου. Αλάφρυνε κατά πολύ το χρέος της χώρας και είναι η μοναδική ελπίδα του τόπου να ξεφύγει.

ΩΡΑ 12.07 Θα μπει ο ΛΑΟΣ στην Βουλή.

ΩΡΑ 12.06 Διαγραφήκαμε 40 βουλευτές. Μόνο ένας έδωσε την έδρα του. Εγώ. Μου την ζήτησαν και την άλλη μέρα την έδωσα πίσω. Δέχθηκα τρομερή επίθεση από τον ΛΑΟΣ, αλλά ποτέ δεν θα πω κακή κουβέντα για τον Καρατζαφέρη.

ΩΡΑ 12.05 Εγώ δεν μπορούσα να πάω στο Οχι του Μνημονίου. Βρέθηκα σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Να ακολουθήσω το κόμμα ή τις ιδέες μου.

ΩΡΑ 12.04 Εγώ με το ΛΑΟΣ έχω κλάψει έχω τρέξει έχω νιώσει αγωνία, έχω προσφέρει στον Καρατζαφέρη και μου έχει προσφέρει.

ΩΡΑ 12.03 Ποτέ δεν υπήρξα μέλος κανενός ακροδεξιού σχηματισμού. Δεν υποστήριξα τίποτε αντικοινοβουλευτικό στην ζωή μου. Είμαι δεξιός και δεν ντρέπομαι να το πω.

ΩΡΑ 12.02 Η ΝΔ ειναι το κόμμα των παιδικών και εφηβικών μου χρόνων. Στην κριτική που άσκησα είχα κάποιες φορές δίκιο, σε άλλες άδικο και σε άλλες ήμουν υπερβολικός.

Κάθε μέρα καλεσμένοι από όλους τους πολιτικούς χώρους απαντούν στα ερωτήματά σας τα οποία μπορείτε να στέλνετε 24 ώρες πριν την συνέντευξη αλλά και κατά την διάρκειά της.

Μέχρι την ημέρα των εκλογών θα σας δοθεί η ευκαιρία να απευθύνετε τα ερωτήματά σας μεταξύ άλλων στους: Αννα Διαμαντοπούλου, Δημήτρη Αβραμόπουλο, Ανδρέα Λοβέρδο, Αρη Σπηλιωτόπουλο, Γιάννη Μιχελάκη αλλά και στους πολιτικούς αρχηγούς.

Η συζήτηση θα διαρκεί περίπου 20 λεπτά και στην συνέχεια ο καλεσμένος – υποψήφιος θα απαντά στα δικα σας ερωτήματα.

Όσα ερωτήματα δεν προλάβουν να απαντηθούν θα τα δίνουμε στον υποψήφιο κι εκείνος θα αναλαμβάνει την υποχρέωση να τα απαντήσει ένα – ένα.

Την Παρασκευή 27/04 καλεσμένος στο Newsit o ‘Αρης Σπηλιωτόπουλος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε