Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

«Άδειασαν» τον Πάγκαλο, Βενιζέλος και Πετσάλνικος!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αλέξης Τσίπρας άναψε το… φιτίλι «αναγκάζοντας» τον υπουργό Οικονομικών και τον πρόεδρο της Βουλής να αδειάσουν τον αντιπρόεδρο μετά τις πρόσφατες εμπρηστικές δηλώσεις του.

«Τανκς και νεκρούς είχαμε στον τόπο, όταν είχαμε συνταγματάρχες και όχι εκλεγμένη κυβέρνηση. Περιμένω τη θέση της κυβέρνησης σε αυτού τρομοκρατικού χαρακτήρα, δηλώσεις», είπε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ από το βήμα της Βουλής, κατά τη δεύτερη μέρα συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου προγράμματος στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Όλοι σε αυτή την αίθουσα είμαστε σίγουροι όπως η Ελλάδα δεν θα γίνει Αργεντινή», σχολίασε ο πρόεδρος του Σώματος, Φίλιππος Πετσάλνικος μόλις ο Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε την ομιλία του.

«Μας εκφράζει όλους η δήλωση του Προέδρου της Βουλής», παρενέβη από την πλευρά του ο έτερος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Ευάγγελος Βενιζέλος και ζήτησε να «σταματήσουμε αυτές συζητήσεις. Ας κοιτάξουμε το μέλλον».

Νωρίτερα, ούτε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος, κάλυψε τον Θεόδωρο Πάγκαλο για τις δηλώσεις του περί τανκς που θα προστατέψουν τις τράπεζες σε περίπτωση χρεοκοπίας, όπως έγινε το 2001 στην Αργεντινή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πάγκαλος: “Επιστροφή στη δραχμή σημαίνει τανκς στις τράπεζες”

Τι είπε ο Υπουργός Άμυνας για τα… τανκς του Θ. Πάγκαλου

Μιχελάκης: «Ο κ. Παπανδρέου συμφωνεί με τις απόψεις Πάγκαλου;»

Λάβρος ο Μ. Γλέζος κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου

“Είτε διώχνετε τον Πάγκαλο είτε δεν ψηφίζουμε το Μεσοπρόθεσμο” – Έξαλλοι οι βουλευτές

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε