Τρίτη, 19 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αδιανόητη επίθεση Πολάκη κατά του Συμβουλίου Επικρατείας μετά την απόφαση για τις τηλεοπτικές άδειες

Αδιανόητη επίθεση Πολάκη κατά του Συμβουλίου Επικρατείας μετά την απόφαση για τις τηλεοπτικές άδειες

H απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας φάνηκε πως προκάλεσε εκνευρισμό στην κυβέρνηση, αλλά κάποιοι υπουργοί πραγματικά έχασαν κάθε μέτρο, όπως ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, κ. Πολάκης.

Με αδιανόητες εκφράσεις ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της χώρας ως δικαστικό πραξικόπημα, λέγοντας πως οι κυβέρνησεις δεν πέφτουν με τέτοια.

Με ανάρτησή του στο Facebook σχολίασε την απόφαση του ΣτΕ χαρακτηρίοντας δικαστικά πραξικοπήματα “το διώξιμο των εργολάβων που έβγαλε το ΣΤΕ παράνομο και ψηφίσαμε αλλο νόμο που το επεκτείναμε σε όλο το δημόσιο τομέα ,όπως με το Γιαννόπουλο που τον ξαναγύρισαν στο Κεελπνο και τον ξανά διώξαμε,ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ .
Εμεις ΔΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ”.

Στην ανάρτησή του αυτή φαίνεται πως ο κ. Πολάκης νιώθει υπερήφανος που δεν γίνονται σεβαστές οι αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας και πως η κυβέρνηση καταφέρνει να ξεπερνά όποια απόφαση δεν είναι συμβατή με τις επιθυμίες της.

Και συνεχίζει ο κ. Πολάκης στην ανάρτησή του: “Δηλαδη μας λένε οι αξιότιμοι δικαστές ότι είναι συνταγματικό να εκπέμπουν τα βοθροκάναλα χωρίς άδεια και αντισυνταγματικό να πάρουμε 4000 στα νοσοκομεία και 15000 παραπάνω στους παιδικούς σταθμούς απο τα χρήματα του διαγωνισμού ;!;!;!;!”.

Αφήνοντας πρωτοφανείς αιχμές κατά της Δικαιοσύνης συνεχίζει ο κ. Πολάκη: “όταν μιλησα για το πρόβλημα της Δικαιοσύνης πριν δυο τρεις μήνες στο Περιστέρι, μου την έπεσαν με “ιερή αγανάκτηση” όλα τα συστημικά μέσα και οι εκπρόσωποι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ -Ποτάμι για “ασέβεια ” .Κατι ήξεραν για το ποιος θα προστατέψει το σύστημα εξουσίας και διαπλοκής!!! ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΕΙ !!!

Αυτή είναι ολόκληρη η ανάρτηση του κ. Πολάκη στο Facebook:

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε