Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Άδωνις Γεωργιάδης: “Ο Ερντογάν έχει φάει σφαλιάρες”

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Νίκου Φίλη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Καλημέρα, του ΣΚΑΪ και άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας μάλιστα για τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, πως είναι “ο μεγαλύτερος ψεύτης”.

Από την κριτική του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας δεν ξέφυγε ούτε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης, ο οποίος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο.

Είπε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης: “Είναι μια προσωπικότητα που όλοι τον έχουν στην καρδιά τους. Τον μακαριστό Χριστόδουλο τον αγαπάμε. Ο κύριος Φίλης μισεί την εκκλησία και έχει προσωπικά συμπλέγματα. Έχει σύμπλεγμα με την εκκλησία. Δεν μπορεί ο κύριος Τσίπρας να έχει στη θέση του υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων έναν άνθρωπο που μισεί την εκκλησία. Όταν λέει να μην γυρίσουμε στην εποχή του Χριστόδουλου, δεν καταλαβαίνει ότι έρχεται σε σύγκρουση με το σύμπαν της χριστιανοσύνης”.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε και στον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος ευθέως αμφισβήτησε τη Συνθήκη της Λωζάννης.

“Η Συνθήκη της Λωζάννης δεν αγγίζεται. Είναι το ιερό δισκοπότηρο του τόπου αυτού. Όποιος πάει να το αγγίξει είναι παρανοϊκός. Ο Ερντογάν έχει φάει σφαλιάρες, δεν μπορεί να πουλήσει τσαμπουκάδες. Έτσι πρέπει να βγάλει κάπου μια επιθετικότητα για να συσπειρώσει τη χώρα του  και το κάνει σε εμάς γιατί μας βρήκε μπόσικους, ή έτσι νομίζει”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε