Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Αδωνις Γεωργιάδης προς ΚΚΕ: “Είστε εγκληματίες!”

Αδωνις Γεωργιάδης προς ΚΚΕ: “Είστε εγκληματίες!”
,

Απίστευτες κουβέντες για δοσίλογους, γερμανόψυχους, ουρακοτάγκους και προδότες ακούστηκαν σήμερα μέσα στην Βουλή με πρωταγωνιστές βουλευτές του ΛΑΟΣ και του ΚΚΕ.

Τα πνεύματα άναψαν με το ξεκίνημα της συζήτησης ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ, ‘Αδωνη Γεωργιάδη για τους  αποκλεισμούς των λιμανιών από το ΠΑΜΕ.

“Το ΚΚΕ εγκληματεί και όποιος εγκληματεί είναι κακοποιός”, δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης λέγοντας επίσης οτι “τα τελευταία 40 χρόνια έχουμε παραχαϊδέψει αυτό το κόμμα και έχουμε δώσει πολιτική ασυλία να κάνει πράγματα που κάνουν οι εγκληματίες”.

Τον λόγο πήρε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Σπύρος Βούγιας, ο οποίος είπε: “Η απάντηση στις ενέργειες αυτές, που ασκούν ένα είδος πολιτικής βίας, εμποδίζοντας την διακίνηση επιβατών και εμπορευμάτων στα λιμάνια, έπρεπε να δοθεί πολιτικά. Η ορθότητα της επιλογής και η αποδοκιμασία του ελληνικού λαού στις επιλογές του ΠΑΜΕ, αποδείχθηκε την Τρίτη, όπου από 22 δρομολόγια, ακυρώθηκαν μονάχα τα 6”, πρόσθεσε.

Μέχρι εδώ η κατάσταση ήταν σχετικά ήσυχη. ‘Ομως με το που πήρε ξανά τον λόγο ο κ. Γεωργιάδης η κατάσταση άρχισε να βγαίνει εκτός ελέγχου. Είπε χαρακτηριστικά:

“Μόνον ως χιούμορ εκλαμβάνω την απάντησή σας. Αν το ΠΑΜΕ συνεχίσει, το κράτος θα επιβάλλει το νόμο; Επί Μπρέζνιεφ, μία απεργία πήγε να γίνει στην Ουκρανία και πήγαν τα στρατεύματα του Ερυθρού Στρατού και τους εκτέλεσαν. Τους εκτελέσατε τους εργάτες! Το ΚΚΕ προχώρησε σε περιστολή μισθών και εργασιακών δικαιωμάτων στον «902» και τον «Ριζοσπάστη», μεγαλυτέρων εκείνων που κάνει η κυβέρνηση… Είναι καιρός να μάθει ο ελληνικός λαός ποιοι είναι υποκριτές που δήθεν μάχονται για τα εργασιακά δικαιώματα και ως πλέον στυγνοί εργοδότες, απαγορεύουν την απεργία στην «Τυποεκδοτική» και καλούν τους υπόλοιπους Έλληνες να απεργήσουν. Θα τους βλέπετε απ’ τον Αυτιά και τον Παπαδάκη, ή θα αναλάβετε τις ευθύνες σας;

“Δεν εκτέλεσε το ΚΚΕ τους εργάτες στην Ουκρανία”, τόλμησε να ψελλίσει ο Πρόεδρος της έδρας Γρηγόρης Νιώτης και τα όσα ακούστηκαν στην συνέχεια άφησαν άφωνους τους βουλευτές που παρακολουθούσαν την συζήτηση.

Δείτε τους διαλόγους:

Α.Γεωργιάδης: “Το ΚΚΕ είναι παράρτημα της Σοβιετικής Ένωσης”.

Σοφία Καλαντίδου (ΚΚΕ): “Δεν θα απολογηθούμε σε σας!”

Ν. Παπακωνσταντίνου (ΚΚΕ)
: “Είστε Ελληναράδες και γερμανόψυχοι.”

Ι.Κοραντής(ΛΑΟΣ): “Α, ρε κόμμα προδοσίας”.

Ν. Παπακωνσταντίνου (ΚΚΕ): “Είστε Ουρακοτάγκοι και γερμανόψυχοι. Προτείνετε μαζικές εκτελέσεις για να σας καλεί σε δείπνο ο Αλαφούζος!”

Ι.Κοραντής(ΛΑΟΣ): “Να απολογηθείτε για τα εγκλήματα που έχετε κάνει στην Ιστορία κυρία μου! Άξιος ο μισθός σου! Εγώ θα πάω στο ‘’Γερμανό’’ με τις μετοχές σας”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε