Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Αφιέρωση του Κάλχα σε Γερμανούς ειδήμονες

Αφιέρωση του Κάλχα σε Γερμανούς ειδήμονες

Μία αφιέρωση θέλει να κάνει ο Κάλχας σε όλους εκείνους που έχουν σχεδόν θεοποιήσει τα ξένα μέσα ενημέρωσης και άκριτα αναπαράγουν όσα εκείνα γράφουν. Η αφιέρωση περιλαμβάνει δύο σκέλη.

“Ο έλληνας υπουργός Οικονομικών μπορεί να είναι υπερήφανος για το πλεόνασμα, αλλά κάθεται σε βουνό από απλήρωτους λογαριασμούς”, έγραφε η υποτίθεται πολύ έγκυρη γερμανική οικονομική εφημερίδα Handesblatt και είναι αυτό το πρώτο σκέλος.

Το δεύτερο έρχεται από το ελληνικό υπουργείο Οικονομικών και αναφέρει: “Σύμφωνα με τη μεθοδολογία της Eurostat, οι μεταβολές των ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων της Γενικής Κυβέρνησης συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό του δημοσιονομικού αποτελέσματος, αφού εφαρμόζεται η δεδουλευμένη βάση. Συνεπώς, καμία κυβέρνηση δεν μπορεί να διογκώσει το πλεόνασμα μέσω “στάσης πληρωμών” και “απλήρωτων λογαριασμών”.

Συνιστάται, ως εκ τούτου, στους διάφορους “ειδήμονες” να ενημερώνονται πρώτα για τους στοιχειώδεις λογιστικούς κανόνες πριν να σπεύσουν σε αναπαραγωγή τέτοιου είδους ανακριβειών».

Σύσταση που αφιερώνεται εκτός των εγχωρίων και στους Γερμανούς ειδήμονες, οι οποίοι χρησιμοποιούν κατά κόρον τα μέσα ενημέρωσης για πολιτικά και άλλα παιχνίδια.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε