Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Αφήνει την βουλή και ο Θ.Τσούρας

Αφήνει την βουλή και ο Θ.Τσούρας

Δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Τσούρας. “Θα συστρατευτώ στον αγώνα για ένα νέο συμβόλαιο με το λαό”, δηλώνει

Την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος βουλευτής σε αυτές τις εκλογές, ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής Θανάσης Τσούρας. Έσπευσε, ωστόσο, να διευκρινίσει ότι θα παραμείνει ενεργό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και θα συστρατευτεί στον αγώνα για ένα νέο συμβόλαιο με το λαό.

    
«Πάντοτε προσπαθώ και πορεύομαι με βάση αρχές και αξίες. Αυτές που με οδήγησαν να έχω την τιμή να είμαι συνιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ. Αυτές που σήμερα είναι επίκαιρες, όσο ποτέ άλλοτε. Αρχές και αξίες που πρέπει να μας οδηγήσουν σε ένα νέο συμβόλαιο με το λαό. Συμβόλαιο του πατριωτισμού, της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τσούρας, απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του, μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας που συνεδρίασε νωρίτερα.

    
«Σε αυτό τον αγώνα συστρατεύομαι, αν και δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής σε αυτές τις εκλογές. Παραμένω φυσικά ενεργό στέλεχος του Κινήματος, Στην πρώτη γραμμή και με όλες μου τις δυνάμεις. Για να φέρουμε την ελπίδα, τη σιγουριά, την προοπτική σε κάθε Έλληνα. Για να χτίσουμε την Ελλάδα που μας αξίζει και δικαιούμαστε», κατέληξε ο κ. Τσούρας.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε