Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Άφησαν απέξω Πάγκαλο και Παμπούκη για τη χάραξη νέας πολιτικής

,

– Δεν κλήθηκε στην επίσημη πρώτη του κυβερνητικού οργάνου
– Εκτός παιχνιδιού και ο Χάρης Παμπούκης;
– Οι συνεδριάσεις θα γίνονται στον τελευταίο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών

Εκτός χάραξης πολιτικής μένει και επισήμως ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος αφού όχι μόνο δεν κλήθηκε σήμερα στον πρώτο “πρωινό καφέ” αλλά αγνοούσε κιόλας, όπως δήλωσαν στενοί συνεργάτες του οτι θα συνεδριάσει το όργανο συντονισμού του κυβερνητικού έργου.

Μάλιστα αν τελικά έχει αποκλειστεί εσκεμμένα από το όργανο αυτό τότε είναι απόρροια των δηλώσεων που είχε κάνει πριν από λίγες ημέρες όταν είχε πει μεταξύ άλλων οτι δεν δέχεται να τον ελέγχουν.

Η συνεδρίαση έγινε στον τελευταίο όροφο του υπουργείου Εσωτερικών και στόχο έχει την χάραξη της πολιτικής της κυβέρνησης και δεν μετείχε και άλλος ένας στενό συνεργάτης του πρωθυπουργού, ίσως ο στενότερος, ο κ. Χάρης Παμπούκης.

Εκτός από τον πρωθυπουργό και στο όργανο αυτό συμμετέχουν οι Γιάννης Ραγκούσης, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Δρούτσας, Παύλος Γερουλάνος, Ρεγγίνα Βάρτζελη και Γιώργος Πεταλωτής.

Το όργανο αυτό θα συνεδριάζει ανα τακτά χρονικά διαστήματα υπο τον πρωθυπουργό και όταν δεν θα είναι δυνατή η παρουσία του η συνεδρίαση θα συντονίζεται υπο τον υπερυπουργό πλέον, Γιάννη Ραγκούση.

Οπως δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, θα είναι σαν μια επιτροπή διαχείρισης κρίσεων η οποία θα συνεδριάζει κατά περίπτωση και με την συμμετοχή του εκάστοτε υπουργού.

Σήμερα μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές στην ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε