Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

«Αγαπητέ Γιώργο, θα κάνω το καλύτερο για την πατρίδα»

Με αιχμές η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην επιστολή Καρατζαφέρη, με την οποία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ του ζητούσε να μη δεσμευτεί, στο Eurogroup για επιπλέον μέτρα τον Ιούνιο.

Με αιχμές η απάντηση του Ευάγγελου Βενιζέλου στην επιστολή Καρατζαφέρη, με την οποία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ του ζητούσε να μη δεσμευτεί, στο Eurogroup για επιπλέον μέτρα τον Ιούνιο.

Ο υπουργός Οικονομικών τονίζει ότι στο πλαίσιο της συμφωνίας που έχει εγκριθεί «με ευρύτατη πλειοψηφία» από τη Βουλή, με βάση των αποφάσεων του υπουργικού συμβουλίου αλλά και σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό που επίσης βρίσκεται στις Βρυξέλλες «θα κάνω το καλύτερο για την υπεράσπιση των συμφερόντων της πατρίδας».

«Στόχος μας είναι η εφαρμογή της απόφασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26.10.11», αναφέρει ο κ. Βενιζέλος, σημειώνοντας πως «αυτό είναι το θεμέλιο και η κύρια αποστολή της παρούσας κυβέρνησης προς την οποία είχατε παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης το Νοέμβριο» και ότι «αυτή είναι η μοναδική ολοκληρωμένη εθνική στατιγική».

Και δεν παραλείπει να «καρφώσει» τον κ. Καρατζαφέρη για το γεγονός πως στην επιστολή «υπογραμμίζετε ανησυχίες και αντιρρήσεις, αλλά δεν προτείνετε κάποια άλλη στρατηγική.

Το πόσο ασφυκτικά και κρίσιμα είναι τα πράγματα από πλευράς διεθνών συσχετισμών και χρονοδιαγραμμάτων το γνωρίζετε, άλλωστε, πολύ καλά καθώς αυτό ήταν το βασικό αντικείμενο των πολύωρων συναντήσεων σας με τον κ. Πρωθυπουργό και τους κ.κ. Προέδρους του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Βαγγέλη, μη δεσμευτείς για νέα μέτρα»

Παπαδήμος και Βενιζέλος χέρι – χέρι στις Βρυξέλλες – Έχουμε εκπληρώσει όλες τις υποχρεώσεις μας

Άνοιξε τα ”χαρτιά του” το υπουργείο Οικονομικών : ”Στο πλευρό μας ΠΛΕΟΝ και το ΔΝΤ – Τι έχει συμφωνηθεί – Που υπάρχουν ακόμα αγκάθια”

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε