Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Αγώνας δρόμου για τον Παπανδρέου με επαφές σε Αθήνα και Βρυξέλλες

Όλες αυτές οι επαφές θα γίνουν εν όψει της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί τελικά στις 23 Οκτωβρίου.

Με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν βαν Ρομπάι θα συναντηθεί το πρωί της Πέμπτης (10.15) ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος θα μεταβεί για το σκοπό αυτό στις Βρυξέλλες. Νωρίτερα, σήμερα, ο κ. Παπανδρέου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Βαν Ρομπάι.

Φαίνεται όμως ότι ο πρωθυπουργός δεν θα έχει μόνο τη συγκεκριμένη επαφή στις Βρυξέλλες αν και επισήμως δεν έχει ανακοινωθεί καμία άλλη συνάντηση.

Πριν τις Βρυξέλλες σειρά συναντήσεων με μέλη της κυβέρνησης θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 μετά το μεσημέρι. Κατά σειράν ο κ. Παπανδρέου θα συναντηθεί με τους υπουργούς Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου, Αγροτικής Ανάπτυξης, Κώστα Σκανδαλίδη Εσωτερικών, Χάρη Καστανίδη και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Γιάννη Ραγκούση.

Κατά τις συναντήσεις θα συζητηθούν θέματα των υπουργείων, στο πλαίσιο της παρακολούθησης και υλοποίησης του κυβερνητικού προγράμματος.

Επίσης, αναμένεται να έχει επαφές και με πλειάδα βουλευτών, προκειμένου να τους πείσει για την αναγκαιότητα των μέτρων και τα οποία θα πρέπει να υπερψηφίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έκτακτη Σύνοδος στις 23/10 – Νωρίτερα ίσως έκτακτο Eurogroup

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε