Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Άγρια επίθεση Τσίπρα στον Αλαβάνο

Για την υποψηφιότητα του Αλέξη Μητρόπουλου είπε ότι είναι μια υποψηφιότητα που σηματοδοτεί κάτι πολύ επικίνδυνο για το πολιτικό σύστημα.

Επίθεση κατά του Αλέκου Αλαβάνου εξαπέλυσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας κατηγορώντας τον ότι “για ένα προσωπικό γινάτι ή για ένα πολιτικό σχέδιο, αντιπαραθετικό με το κόμμα που τον στήριξε,που επί 20 χρόνια τον είχε ευρωβουλευτή, που επί πέντε χρόνια τον είχε πρόεδρο,κατεβαίνει στην περιφέρεια Αττικής και κόβει τη δυνατότητα να αμφισβητηθεί το μνημόνιο και η κυβερνητική πολιτική από τα αριστερά”.

Ο Αλ. Τσίπρας μιλώντας στο MEGA υποστήριξε ότι αν δεν υπήρχε η υποψηφιότητα Αλαβάνου, ο Αλέξης Μητρόπουλος θα μπορούσε να περάσει “με τα τσαρούχια” στο δεύτερο γύρο των εκλογών στην περιφέρεια Αττικής με βάση τις δημοσκοπήσεις και πρόσθεσε ότι “στο δεύτερο γύρο θα έβγαινε απέναντι στον κυβερνητικό υποψήφιο και θα αμφισβητούνταν από τα αριστερά η κυβερνητική πολιτική”.

Αυτό είναι μεγάλο έγκλημα,είπε ο κ. Τσίπρας,αναφερόμενος στηνς στάση του Αλ. Αλαβάνου.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΝ δήλωσε ακόμη ότι η εικόνα της πολυδιάσπασης στο χώρο της Αριστεράς δεν είναι καθόλου καλή – είναι “δυσάρεστη εικόνα” – ωστόσο σημείωσε ότι δεν είναι η ώρα ίσως να αποδώσει κανείς ευθύνες.

Για την υποψηφιότητα του Αλέξη Μητρόπουλου είπε ότι είναι μια υποψηφιότητα που σηματοδοτεί κάτι πολύ επικίνδυνο για το πολιτικό σύστημα, ενώ αντίθετα, η υποψηφιότητα του Γιάννη Δημαρά δεν απειλεί το πολιτικό σύστημα.

Στην ερώτηση ότι συμπεριφέρεται ως πατροκτόνος έναντι του Α. Αλαβάνου αφού εκείνος τον είχε προτείνει για την ηγεσία του ΣΥΝ, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι στην αριστερά τις ηγεσίες τις εκλέγουν δημοκρατικά τα μέλη του κόμματος.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε