Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Άγρια κόντρα Χρυσοχοΐδη-Δένδια για την κουκούλα

Κουκουλοφόρος ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Κουκουλοφόρος ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η κουκούλα βρέθηκε και πάλι στο πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Έντονη διαμάχη μεταξύ του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και του υπεύθυνου του αντίστοιχου τομέα της Νέας Δημοκρατίας βουλευτή κ. Νίκου Δένδια ξέσπασε, με αφορμή τη δήλωση του κ. Δένδια για την επίθεση κουκουλοφόρων στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Δικαιοσύνης κ. Απόστολου Κατσιφάρα.

Ο κ. Δένδιας δήλωσε ότι δεν ήταν γελοία η νομοθετική ρύθμιση που απαγόρευε τη χρήση κουκούλας και οι σχετικές αναφορές με τις οποίες χαρακτηρίζονταν γελοία η ρύθμιση εκ μέρους του κ. Χρυσοχοΐδη στο παρελθόν, λειτουργούν ως οιονεί ηθική αυτουργία στις συνεχείς επιθέσεις από κουκουλοφόρους τους τελευταίους τρεις μήνες. 

Ο κ. Δένδιας με τη δήλωσή του καλεί ακόμα την κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη “να αντιληφθούν τις συνέπειες των άστοχων τοποθετήσεών τους”.

Στη δήλωση αυτή, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης απάντησε λέγοντας ότι “ο κ. Δένδιας παραδίδει άλλο ένα μάθημα ακροδεξιού αντιπολιτευτικού οίστρου σχεδόν τόσου αχρείαστου όσο και η νομικά έωλη ρύθμισή του για τη χρήση κουκούλας επί των ημερών του”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε