Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Άγριος καυγάς Μανιτάκη - Μητρόπουλου στην Βουλή

Άγριος καυγάς Μανιτάκη - Μητρόπουλου στην Βουλή
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 22.11.2012 | 13:31

Ξέσπασε ο Αντώνης Μανιτάκης με αφορμή την κριτική που δέχεται το τελευταίο διάστημα από τα κόμματα της αντιπολίτευσης για την πολιτική που ακολουθεί… Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν οι συνεχείς διακοπές που δεχόταν από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Μηρόπουλο, ο οποίος αμφισβητούσε ότι δε θα γίνουν απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων.

«Γιατί τόση χαρά, τόσο πάθος, τόσος αγώνας να αποδείξετε ότι θα απολυθούν υπάλληλοι; Και εγώ να λέω συνεχώς ότι δεν θα απολυθούν» αντέδρασε ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης με οργισμένο ύφος. «Εγώ το διάβασα το μνημόνιο. Κάνω αγώνα για ένα κοινό σκοπό, για να μην γίνουν απολύσεις. Αν το θέλετε και εσείς αυτό βοηθήσετε με και μην μου κάνετε αντιπολίτευση. Γιατί αμφισβητείτε τις προθέσεις μου; Δεν έχετε διαβάσει το μνημόνιο λέτε μόνο κάποια αποσπάσματα και χρησιμοποιείτε μια δικολαβίστικη πρακτική. Δεν απολογούμαι για το μνημόνιο αλλά για αυτά που κάνω εγώ» πρόσθεσε.

«Εδωσα αγώνες από μαθητής κατά της Χούντας για να είστε σήμερα εδώ και να κάνετε αυτά που κάνετε. Περιμένω μέχρι το τέλος της συνεδρίασης να μου ζητήσετε συγγνώμη» απάντησε ο Αλέξης Μητρόπουλος, προσθέτοντας ότι είναι όνειδος αυτά που είπε ο υπουργός και κυρίως η φράση δικολαβίστικη πρακτική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Χιλιάδες μετατάξεις στο Δημόσιο - Ποιοι μετακινούνται - Μανιτάκης: Όσο είμαι εγώ υπουργός δεν θα απολυθεί κανένας δημόσιος υπάλληλος   Διαδώστε αυτό το άρθρο