Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Αγρότες: “Έκρηξη” Λεβέντη! “Ασόβαρος ο Τσίπρας, Κολωνακιώτης ο Κατρούγκαλος”!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

«Ο κ. Κατρούγκαλος από το Κολωνάκι δεν μπορεί να καταλάβει το πρόβλημα του αγρότη. Και οι υπουργοί της Κυβέρνησης έχετε γίνει τρόφιμοι του Κολωνακίου που πάτε εκεί και πίνετε το εσπρέσο σας…». Αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρών Βασίλης Λεβέντης στην Βουλή και έκανε έκκληση στην Κυβέρνηση «να υποβάλλει την παραίτησή της το συντομότερο. Δεν έχετε πια κανένα λαϊκό έρεισμα πια… Οι μέρες είναι λίγες πια».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, είπε ότι οι «οι αγρότες δεν διαμαρτύρονται και δεν έχουν πρόβλημα για το ασφαλιστικό μόνο του Κατρούγκαλου αλλά γιατί αισθάνονται ξένοι στον τόπο τους. Γιατί δεν μπορούν να παράγουν. Αμφιβάλουν εάν πια μπορούν να ζήσουν ή μάλλον να αισθάνονται σίγουροι ότι δεν μπορούν να ζήσουν… Πήγα σε όλα τα μπλόκα. Και μίλησα με όλους. Κανείς δεν μου είπε ότι το πρόβλημα είναι το ποσοστό που τους βάζει να πληρώσουν παραπάνω ο Κατρούγκαλος. Και μηδέν να το κάνουν, αυτό που μου είπαν είναι ότι δεν βγαίνουμε…».

Αγρότες στην Αθήνα – LIVE: “Πολεμικό” κλίμα στην πρωτεύουσα – Συνεχίζεται η κάθοδος στο κέντρο για το συλλαλητήριο

Λάβρος ήταν ο κ. Βασίλης Λεβέντης και για την αντιμετώπιση που επιφύλαξε η Κυβέρνηση με τα ΜΑΤ στους αγρότες λέγοντας «ο οποιοδήποτε τύραννος θα μπορούσε να τους πει ταραχοποιούς. Ήρθαν οι αγρότες από την Κρήτη και τα «όπλα» τους ήταν μια γκλίτσα. Και η αριστερή Κυβέρνηση παράταξε απέναντί τους τα ΜΑΤ. Εάν στην αγωνιώδη προσπάθεια επιβίωση τους οι αγροτών ήξεραν ότι θα τους βάζατε απέναντί τους τα ΜΑΤ θα σας ψήφιζαν όπως ψήφισαν στις εκλογές; Και ο Πρωθυπουργός μετά τα τόσα ψέματα που τους είπε προεκλογικά τους έλεγε μια «συγνώμη» θα μπορούσα να τον λογαριάσω για σοβαρό άνθρωπο, αλλά δεν την λέει…».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε