Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Αιφνιδιαστικά στο Μαξίμου ο Σκουρλέτης – “Τέρμα τα περί δήθεν ρήξης”

ΦΩΤΟ INTIME
ΦΩΤΟ INTIME

Στο Μέγαρο Μαξίμου, βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες και χωρίς να έχει ανακοινωθεί, ο υπουργός Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης. 

Για τη συνάντηση κυβερνητική πηγή επεσήμαινε ότι «τερματίζεται, έτσι, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί δήθεν ρήξης στις σχέσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού».

Η ίδια πηγή υπογράμμιζε ότι μετά τη συνάντηση ακολούθησε η δήλωση του Π. Σκουρλέτη.

Η δήλωση Σκουρλέτη:

“Το πλήθος των δημοσιευμάτων στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές με αναγκάζουν να αποσαφηνίσω δημόσια ορισμένα πράγματα.

Είναι φανερό ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης. Είμαι απόλυτα πεισμένος πως αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει την δράση μας είναι η συλλογικότητα, το ηθικό πλεονέκτημα και ο επαγγελματισμός με την έννοια της τεκμηριωμένης ανάλυσης της πραγματικότητας και της κατάθεσης εναλλακτικών προτάσεων.

Όλα αυτά, για μας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν την κοινή μας κουλτούρα. Όπως είναι επίσης γνωστό, πώς στο κόμμα μας έχουμε κατακτήσει την κουλτούρα του διαλόγου. Στο τελευταίο συνέδριό μας βγήκαμε με μια πολιτική απόφαση που εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων.

Με αυτά το όπλα πορευόμαστε φιλοδοξώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού μας”.

Νωρίτερα, ο ίδιος είχε για μια ακόμη φορά βάλει “ζητήματα” για την πολιτική αποκρατικοποιήσεων.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε